ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

KORNER.GR

Μια φορά και ενα καιρό σε μια ομιχλώδη περιοχή που κατοικούσαν κάτι πλάσματα που ήθελαν να αυτοαποκαλούνται άνθρωποι, και την είχαν ονομάσει Γλυφάδα, υπήρξε μια τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα.

Σε αυτή την ομιχλώδη Πόλη συνέβαιναν παράξενα και μυστήρια πράγματα, και πολλοί δεν γνώριζαν τι ακριβώς συμβαίνει.

Η Γλυφάδα αυτή η ομιχλώδης Πόλη είχε χάσει κάθε ουσιαστικό χαρακτήρα που είχε τις προηγούμενες δεκαετίες, και σχεδόν το 74% των πλασμάτων που κατοικούσαν εκει δεν είχαν την εντοπιότητα. 

Όπου συμβαίνει αυτή η κατάσταση σε τοπικές κοινωνίες είναι βέβαιο οτι υπάρχει το απόλυτο της φθίνουσας πορείας του Πολιτισμού. (Άλλωστε πως να μην είχε συμβεί αυτό όταν αρχικά τα κόμματα και οι πολιτικές τους είναι πολιτικές διχασμού και διάσπασης, και στη συνέχεια οι Κυβερνήσεις διαχρονικά ανεύθυνων Αντιδημοκρατών.)

Συμβαίνουν παράξενα και μυστήρια γεγονότα και λόγω του ουσιαστικού ελλείματος Πολιτισμού κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά.

Διαπλεκόμενες, πολυδιαπλεκόμενες καταστάσεις, ενέργειες που δεν δικαιολογούνται, άτυπες και τυπικές διαδικασίες συμφωνιών, συμμαχίες και συμμορίες που απο κοινού υπονομεύουν, διεφθαρμένοι ανάλγητοι, και πολλά άλλα.

Σε αυτή την παράξενη Πόλη υπήρχαν και μετά δεν υπήρχαν πάρα πολλά, ίσχυε το Απόλυτο του Μυστηρίου.

Επι αρκετά χρόνια κάποιοι γνωρίζοντες συναλλάσονται, παρέχουν ''Πολιτισμό'', αποκομίζουν  χρήματα απο το σύνολο των Δημοτών της παράξενης Πόλης, (Χρημοτοδοτούνται) σε άλλες περιπτώσεις υφαρπάζουν, (κλέβουν) και σε άλλες επιλέγονται ώστε να δημιουργήσουν συνθήκες αναβάθμισης της εικόνας κάποιων ως έμμισθοι αυτών, κ.α.

Σε αρκετές περιπτώσεις αυτών των προσώπων υπάρχει η νοοτροπία της απολύτου κατηγοριοποίησης όλων, και ενα πλαίσιο αποδοχής συγκεκριμένων ρόλων. δηλ: (O Δημοσιογράφος είναι ο ''κόλακας'' ίσως και Βρυκόλακας του πολιτικού, της πολιτικής, και της διαπλοκής, με συγκεκριμένο ρόλο.)

Συνεχίζεται......

Δημοσίευση 8/2/2011 Αναδημοσίευση 24/11/2011.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: KORNER.GR Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">