ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Kylie Minogue - Στα ''42'' παίζουν όλα τα ενδεχόμενα

Η θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε για να καταπολεμήσει τον καρκίνο του μαστού, πριν από μερικά χρόνια, είχε αποτέλεσμα. Ωστόσο μπορεί να έβλαψε ανεπίστρεπτα τη γονιμότητά της.



Ο λόγος για την Kylie Minogue, η οποία τα τελευταία 3 χρόνια δηλώνει ευτυχισμένη στο πλάι του μοντέλου από την Ισπανία, Andres Velencoso.


Η 42χρονη τραγουδίστρια είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν την επιθυμία της να γίνει μανούλα, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που παραδέχεται ότι ίσως καταφύγει στη λύση της υιοθεσίας ή της παρένθετης μητέρας.


«Το σκέφτομαι και οπωσδήποτε θα κοιτάξω κι αυτές τις λύσεις, επειδή τα παιδιά και η οικογένεια είναι πολύ σημαντικά για μένα. Είναι κάτι που το έχω στο μυαλό μου» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Grazia.


Η αδελφή της Danni γέννησε πέρυσι ένα αγοράκι το οποίο η τραγουδίστρια υπεραγαπά. «Θα ήθελα πολύ να γίνω μητέρα, αλλά δεν το βλέπω πιθανό. Έπειτα απ’ όσα έχω περάσει, τη θεραπεία για τον καρκίνο του στήθους, ίσως στην πραγματικότητα να μην καταφέρω να συλλάβω» εξομολογήθηκε.


Πάντως την εποχή αυτή είναι απασχολημένη με την περιοδεία της «Aphrodite - Les Folies», οπότε δεν κάνει σχέδια γάμου. «Έχω έναν πολύ σπουδαίο άντρα δίπλα μου» δήλωσε για τον 32χρονο Velencoso. «Μπορεί να παντρευτώ, ποτέ δεν ξέρεις...».



Η Kylie Minogue απαντάει σε ερωτήματα μέσω του twitter
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Kylie Minogue - Στα ''42'' παίζουν όλα τα ενδεχόμενα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">