ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

No Strings Attached: Η νέα ρομαντική κομεντί της Νάταλι Πόρτμαν

Ο Ivan Reitman ("Ghostbusters"") σκηνοθετεί άλλη μια κωμωδία, αισθηματική η συγκεκριμένη η οποία ονομάζεται "No Strings Attached", ο Ελληνικός τίτλος της θα είναι "Μόνο το Σεξ δεν φτάνει". Η ταινία αναμένεται να συγκεντρώσει ουρές στα ταμεία τόσο χάρη στο θέμα της γύρω από τις ανθρώπινες σχέσεις όσο και στο λαμπερό πρωταγωνιστικό δίδυμο Natalie Portman και Ashton Kutcher (για το κύριο δε ξέρω).


Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η απλή, φιλική, κι άνευ υποχρεώσεων ή δεσμεύσεων ικανοποίηση της λίμπιντο αρχίζει κι αποκτά και συναισθηματικές δεσμεύσεις. Η φιλία μεταξύ γυναικών κι ανδρών είναι αδιαμφισβήτητα ιερό πράγμα, πόσο μάλλον όταν παρέχει τη δυνατότητα και της σαρκικής εκτόνωσης, οριζόντιες επαφές άνευ όρων και ορίων, μέχρι που ο έρωτας κάνει την εμφάνισή του κι οι ισορροπίες ανατρέπονται, με το χιούμορ και μια ανάλαφρη διάθεση για πειραματισμούς και γέλια να εισβάλλουν ξεκαρδιστικά.


Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στις Αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιανουαρίου του 2011 ενώ στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί  για τις 24 Φεβρουαρίου.

No Strings Attached: Η νέα ρομαντική κομεντί της Νάταλι Πόρτμαν trailer



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: No Strings Attached: Η νέα ρομαντική κομεντί της Νάταλι Πόρτμαν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">