ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O Μπερλουσκόνι πλήρωσε για να κάνει σεξ με 17χρονη.


Ο ιταλός πρωθυπουργός αντέδρασε έντονα στο αίτημα της εισαγγελίας του Μιλάνου να παραπεμφθεί σε δίκη αμέσως για την εμπλοκή του σε σεξουαλικό σκάνδαλο με ανήλικη, χαρακτηρίζοντάς το «αηδιαστικό».

Τόνισε μάλιστα ότι στόχος τους είναι να τον απομακρύνουν από την εξουσία και ότι το σεξουαλικό σκάνδαλο αποτελεί πρόσχημα. «Το σύνολο της έρευνας δεν έχει στόχο παρά την δυσφήμηση από τα μέσα ενημέρωσης...Δεν ανησυχώ για μένα προσωπικά. Είμαι ένας πλούσιος κύριος που μπορεί να περάσει τον χρόνο του κατασκευάζοντας νοσοκομεία για παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως ήθελα πάντα», πρόσθεσε ο ιταλός πρωθυπουργός.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αρνείται ότι πλήρωσε για να κάνει σεξ με την Καρίμα Ελ Μαρούγκ, χορεύτρια σε νυχτερινό κέντρο, όταν εκείνη ήταν 17 ετών, δηλαδή ανήλικη, και αρνείται ότι προέβη σε κατάχρηση εξουσίας όταν έδωσε εντολή στην αστυνομία να την αφήσει ελεύθερη, για άλλη υπόθεση.

Καταθέτοντας το σχετικό αίτημα για παραπομπή, οι εισαγγελείς, δηλώνουν ότι έχουν επαρκή στοιχεία ωστε να αποφύγουν την προανάκριση. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της εισαγγελικής ομάδας, Εντμοντο Μπρούτι Λιμπεράτι, το αίτημα συνοδεύεται από 782 σελίδες με στοιχεία που δείχνουν ότι ο Μπερλουσκόνι πλήρωσε για να κάνει σεξ με «σημαντικό» αριθμό γυναικών, μεταξύ των οποίων και η 17χρονη.

Ο δικαστής θα πρέπει τώρα να αποφανθεί μέσα σε πέντε μέρες. Αν το αίτημα γίνει δεκτό, η δίκη θα μπορούσε ν'αρχίσει σε περίπου δύο μήνες. Αν βρεθεί ένοχος ο Μπερλουσκόνι, η κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας επισύρει ποινή κάθειρξης μέχρι 12 χρόνια ενώ η κατηγορία που συνδέεται με το σεξουαλικό σκάνδαλο, φυλάκιση μέχρι τρία χρόνια.

Το συνταγματικό δικαστήριο ήρε την ασυλία του Μπερλουσκόνι τον περασμένο μήνα. Ο Ιταλός πρωθυπουργός δικάζεται ήδη για κατάχρηση, διαφθορά και φοροδιαφυγή.
  • Βάση της αλληλοαποδοχής ενός ελλειματικού πολιτισμού που διέπει τις σύνχρονες κοινωνίες, και με αφοιμειωμένες προσλαμβάνουσες υποβαθμισμένου επιπέδου δημοκρατίας των δυο μέτρων και σταθμών, προφανώς ο Σύλβιο εχει απόλυτο ''δίκιο'' έναντι αυτών που τον κατηγορούν, διότι το επίπεδο το δημιουργούν αυτοί που το διαμορφώνουν.(Οι πολίτες ψηφοφόροι)
  • Τέλος αυτού του είδους τα φαινόμενα είναι κοινή δημιουργία πολιτών χωρίς ουσιαστική εκπαίδευση, που κρίνουν βάση εντυπωσιασμών και ύλης την αξία του ατόμου που επιλέγουν ώστε να πλαισιώσει, και στη συνέχεια διαπιστώνουν αυτά που δήθεν δεν γνώριζαν, και ''πέφτουν'' απο τα ''σύννεφα'' των εντυπωσιασμών που είχαν ως βασική προσλαμβάνουσα δια μέσω των τηλεοράσεων, ώστε να κάνουν την επιλογή πολιτικών.
  • Αυτά τα ειχα μεταδόσει πρίν πολλά χρόνια, είναι ο ''ουσιαστικός'' πολιτισμός δια μέσω των τηλεοράσεων, και του επηρεασμού της κρίσης των πολιτών, απο διαδικασίες χειραγώγησης κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας, και των επιλογών τους εν συνεχεία.

Μπερλουσκόνι ο ''άρχοντας'' των ΜΜΕ που τόλμησε να κατέβει στήν πολιτική, σε αντίθεση με τις κότες της χώρας μας που κινούν τα νήματα υπόγεια.

Όταν κάποιος δεν συνδράμει, δεν παρακολουθεί, και δεν στηρίζει κανένα απο τα Ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ , όπως εγω στην χώρα μας, εχω την ίδια εικόνα που εχουν οι υπόλοιποι όσων αφορά την κρίση;

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed:
O Μπερλουσκόνι πλήρωσε για να κάνει σεξ με 17χρονη.
Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">