ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Radiohead «The King of Limbs» από τις 19 Φεβρουαρίου στο διαδικτύο

«The King of Limbs» θα είναι ο τίτλος του νέου δίσκου της θρυλικής βρετανικής μπάντας, Radiohead, που θα διατίθεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, από τις 19 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για το όγδοο άλμπουμ του συγκροτήματος και θα ακολουθήσει την παγκόσμια πρωτοτυπία που καθιέρωσε το έβδομο «In Rainbows», το οποίο βγήκε το 2007. Τότε οι Radiohead έγραψαν ιστορία, διαθέτοντας για πρώτη φορά ένα μουσικό δίσκο μέσω ίντερνετ, και μάλιστα χωρίς να ορίσουν την τιμή, αφήνοντας τους αγοραστές να δώσουν όσα πιστεύουν πως αξίζει αυτό που ακούν.

Ωστόσο, οι μουσικοί από την Οξφόρδη αποφάσισαν αυτή τη φορά να θέσουν την τιμή, στα 7 ευρώ για μορφή mp3 και στα 11 ευρώ για wav (ποιότητα CD), οι οποίες βέβαια είναι χαμηλότερες από αυτές που θα όριζε κάποια δισκογραφική εταιρεία.

Επίσης, οι Radiohead ανακοίνωσαν πως το «The King of Limbs» θα είναι διαθέσιμο και σε χειροπιαστή έκδοση, η οποία θα περιλαμβάνει CD και διπλό βινύλιο, και θα κοστίζει 36 ευρώ, ενώ προέβησαν στη μυστηριώδη αποκάλυψη ότι θα έχει τη μορφή «εφημερίδας», με τους πάντες να περιμένουν να δουν τι ακριβώς σημαίνει αυτό.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Radiohead «The King of Limbs» από τις 19 Φεβρουαρίου στο διαδικτύο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">