ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

XΡΗΣΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ - Ο ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

Ηταν ο αρμόδιος υπουργός τύπου και μ.μ.ε του ΠΑΣΟΚ.

Κάποιοι θεωρούν οτι βάλω κατά της Ν.Δ και του προδότη Μητσοτάκη που βαρύνεται απόλυτα για το παρόν της χώρας και της οικονομίας.

Υπάρχουν και τα μπουμπούκια του ΠΑΣΟΚ διαχρονικά όπως ο Πρωτόπαπας που πρέπει να γνωρίζουν κάποιοι οτι δεν διαφέρει στο ελάχιστο απο προκατόχους του και συνεχιστές αρμοδίους που στήριξαν υπέρμετρα συγκεκριμένα συμφέροντα και σκοπιμότητες.
Ο καθ' όλα εντιμότατος εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας ας απαντήσει δημόσια τι έκανε τις αιτήσεις που κατέθεσα στό Υπουργείο Τύπου και Μ.Μ.Ε όταν ήταν ο αρμόδιος Υπουργός.

Οφείλουν να γνωρίζουν όλοι και όλες οτι κάποιοι ζητούν την ψήφο όλων ώστε να πλαισιώσουν και κοινά αμοιβόμενοι να εκπροσωπήσουν Δημοκρατικά και σεβόμενοι το Σύνταγμα.

Αντί αυτής της διαδικασίας που είναι η ενδεδειγμένη ακολούθησαν και ακολουθούν άλλη εκ του ασφαλούς και με την απόλυτη κάλυψη της βουλευτικής ασυλίας.

Ο αρμόδιος Υπουργός και εχω δεκάδες αποδείξεις απο σειρά Υπουργών, βουλευτών, Δημάρχων, διορισμένων, κ.α, αντι ενδιαφέροντος αρχικά και διευθέτησης μετά απο αιτήσεις δεν έπραξε απολύτος τίποτα.

Με λίγα λόγια δεν υπάρχει πλαίσιο εκπροσώπησης, υπάρχουν συμμορίες πλαισιωτών που νέμονται την Δημοκρατία και τα δικαιώματα των πολιτών.

Γιάννης Κουρδομένος
Γλυφάδα fm 90,6 1977 -2004.

YΓ: Μόνο σε χουντικά καθεστώτα δεν απαντούν σε επίσημες αιτήσεις, και αποστρέφονται της αλήθειας και του δικαίου.
Την άλλη οδό την γνωρίζουμε. Tων ρουσφετιών, διορισμών, αργόμισθων, κ.α, όπως γνωρίζω και γνωρίζουμε ποιοί αποκόμισαν και αποκομίζουν με αυτή την διαδικασία.
(Η αλλαγή νοοτροπίας έπρεπε και πρέπει να εχει την σφραγίδα αυτού που κάνει την χρήση του όρου. Τί έπραξε ο σημερινός Πρωθυπουργός μετά απο σειρά Αιτήσεων;)
Εαν ο Μητσοτάκης που θα γράψω αναλυτικά την ιστορία αύριο, θεωρεί οτι δεν εχει διαπράξει προδοσία ας το δηλώσει δημόσια.
Και η προδοσία άπλωσε πλοκάμια απο αυτούς που πλαισίωσαν στη συνέχεια.
Ο εργατοπατέρας του συνδικαλισμού που μεταπήδησε στήν πολιτική ώστε ώς σοσιαλιστής να εκπροσωπήση τον πολίτη, η τα διαπλεκόμενα, και αυτούς που οδήγησαν την χώρα στο παρόν ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: XΡΗΣΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ - Ο ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">