ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 7/4/2011 : Κώστας Κόκκορης o Διαπλεκόμενος


Πέρα απο τις σκοπιμότητες των πληρωμένων υπάρχει η απόλυτη αλήθεια, και είναι σαφές βάση αποδείξεων οτι ουδεμία σχέση εχουν το σύνολο αυτών που εχουν ειπωθεί δημόσια με την πραγματικότητα προδοσίας των δημοτών πέρα απο παραταξιακές και πολιτικές σκοπιμότητες μισθομένων.

Δεν έχουν τέλος οι ήττες που δέχεται ο "δήμαρχος" της κοινωνικής μειοψηφίας, Κώστας Κόκκορης, ως απόρροια του μνημονίου της συναλλαγής. Όπως λένε οι πληροφορίες ο "συνδήμαρχος" του Στέλιος Λανδράκης επιχείρησε να ποδηγετήσει την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Γλυφάδας, κατεβάζοντας στις σχετικές εκλογές ψηφοδέλτιο, υποκινούμενο από τον ίδιον, υπό τον κ. Μπουγιουκλή. Αυτό έγινε μετά την άρνηση του Γιώργου Κολώνη να υποκύψει στις πιέσεις του Κ. Κόκκορη και να διασπάσει το Υπερπαραταξιακό ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετείχε.

Έτσι την ίδια ώρα που η, προσκείμενη στο ΚΚΕ Ενιαία Δημόσια Δωρεάν Παιδεία, απέσπασε 23 από τους 94 εκλέκτορες, εκλέγοντας τρεις αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία το ψηφοδέλτιο Κόκκορη πήρε, όπως λένε οι πληροφορίες, μόλις 4 ψήφους.

Η εξέλιξη αυτή έφτασε ως τα γραφεία της Ιπποκράτους η εσωκομματική θέση του Κόκκορη επιδεινώθηκε έτι περεταίρω, αφού τώρα γνωρίζουν ολοένα και περισσότεροι πως οι υπόγειες διαδρομές του με τον Λανδράκη και η ουσιαστική συνδιοίκηση, έχει καταστήσει τον Κώστα Κόκκορη απολύτως αντιδημοφιλή στους Γλυφαδιώτες και μη ικανό να ελέγξει οτιδήποτε.

Συνεχίστε να ''παίζεται'' παραταξικά και πολιτικά παιχνίδια χωρίς ίχνος ουσιαστικής εκπροσώπησης.

Σε αντίθεση με τα παιχνίδια σας και τα οφέλη σας, εγω εχω εκτεθεί δημόσια.

7/4/2011

Γιάννης Κουρδομένος


Δημοσίευση στις 7/12/2010, •Είναι απλά τα πράγματα έστω και εάν κάποιοι θέλουν να τα παρουσιάζουν πολύπλοκα. Επιθυμία του Καρχιμάκη του γ.γ. του ΠΑΣΟΚ καθώς και άλλων ήταν ο κ.Κόκκορης να πάρει το Χρίσμα στη Γλυφάδα. Επίσης επιθυμία δική μου καθώς και πολλών δημοτών ήταν έστω και λανθασμένα δημόσια να στηρίζω το ΠΑΣΟΚ το οποίο βάση της πολιτικής που εχει ακολουθήσει και της δυσαρέσκειας του κόσμου, δεν είχε πιθανότητα νίκης στη Γλυφάδα.

•Ο σημερινός Δήμαρχος Γλυφάδας να φροντίσει άμεσα να τύχω, και να τύχουμε εκπροσώπησης άλλωστε για αυτό το λόγο τον επιλέξαμε, οχι για ρουσφέτια.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 7/4/2011 : Κώστας Κόκκορης o Διαπλεκόμενος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">