ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Adele: Δε κάνω μουσική για τα μάτια, κάνω μουσική για τα αυτιά

Είναι μια από τις μεγαλύτερες φωνές της νέας γενιάς και αδιαμφισβήτητα φέτος είναι η χρονιά της Adele!

Μια τραγουδίστρια που δεν έγινε γνωστή από την εμφάνισή της και τα εκκεντρικά ρούχα, αλλά από τα υπέροχα τραγούδια και τη μελωδική χροιά της. Το άλμπουμ της βρετανής τραγουδίστριας , «21» έχει καταγράψει ένα σωρό ρεκόρ στα charts και ενδεικτικό της επιτυχίας της το εξώφυλλό της στο γνωστό περιοδικό Rolling Stone, στο τεύχος αφιερωμένο στα καλύτερα της Rock του 2011.

Η βρετανίδα για το θέμα του βάρους της και τη δυσκολία της να εμφανίζεται μπροστά στο κοινό:

«Με τρομοκρατεί το κοινό. Σε ένα Show στο Amsterdam ήμουν τόσο αγχωμένη που έφυγα από την έξοδο ασφαλείας. Έχω κάνει και εμετό μερικές φορές. Κάποτε στις Βρυξέλες ξέρασα πάνω σε κάποιον. Πρέπει να το αντέξω αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μ’ αρέσουν οι περιοδείες. Παθαίνω κρίσεις πανικού»

Δε διστάζει να παραδεχτεί ότι δίνει ελάχιστη σημασία στο βάρος της αφού είναι χαρούμενη με την εμφάνισή της:

«Στη ζωή μου γίνεται πανικός. Δεν τον χρόνο ώστε να με απασχολεί κάτι τόσο ασήμαντο όπως το πώς είμαι εξωτερικά. Δεν μ’ αρέσει να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Μ’ αρέσει το ωραίο φαγητό και το καλό κρασί».

Και συπληρώνει:

«Ακόμα και αν είχα το τέλει σώμα δεν νομίζω πως θα έβγαζα το στήθος μου και τα οπίσθιά μου σε κοινή θέα. Λατρεύω να βλέπω το στήθος και τους γλουτούς της Lady Gaga. Λατρεύω να βλέπω το στήθος και του γλουτούς της Katy Perry. Όμως όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη μουσική μου. Δε κάνω μουσική για τα μάτια, κάνω μουσική για τα αυτιά».



Music video by Adele performing Rolling In The Deep. (C) 2010 XL Recordings Ltd.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Adele: Δε κάνω μουσική για τα μάτια, κάνω μουσική για τα αυτιά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">