ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Bίκτωρ Ρέστης να αναλλάβει την ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα.

Ο Bίκτωρ Ρέστης να αναλλάβει την ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα.

Απο την στιγμή που ενας γνωστός επιχειρηματίας εχει έντονο ενδιαφέρων για επενδύσεις σε πολλά επίπεδα και ειδικά στον χώρο των ΜΜΕ, πρέπει να απεμπλακεί απόλυτα απο τα γνωστά τετριμένα τα οποία μελλοντικά θα καταρρεύσουν, και να επενδύσει στο μοντέλο αναβάθμισης της Δημοκρατίας, άρα πρέπει να αναλλάβει την δημιουργία της πρώτης ψηφιακής Ραδιοφωνικής πλατφόρμας υπο την διεύθυνση του Αναρχικού Πρωτεργάτη.

Θεωρείται η απόλυτα σημαντική επένδυση και πρέπει όλοι σε τοπικό επίπεδο να στηρίξουν και να συνδράμουν υπέρ του Βίκτωρα Ρέστη ώστε η πρώτη Ψηφιακή Πλατφόρμα της Ελλάδας να εχει Βάση την Αρχαία Αιξωνή, άρα την Γλυφάδα.

Ο Αναρxικός Πρωτεργάτης.

Σημαντική είναι η πρόταση, το υστερόγραφο επαφίεται στην κρίση του κάθε αναγνώστη/ιας.

Υ.Γ: Τουλάχιστον εγω εαν διαπιστώσω οτι η κυβέρνηση για άλλη μια φορά ετεροχρονισμένα ξεπουλήσει και την ψηφιακή ραδιοφωνία στους ιδίους θα τινάξω το σύμπαν.

Πρέπει να υπάρχουν όλα δημόσια και διάφανα σε αντίθεση με τις μεθοδεύσεις των πολιτικών και το ξεπούλημα του συνόλου των δημοσίων αγαθών σε συγκεκριμένους.

Αδιαφορώ όπως εσείς για οτι εχετε δημιουργήσει είς βάρος της δημοκρατίας και του πολίτη.

Oι μετέχοντες των εξουσιών δολοφόνησαν την μητέρα μου και εχουν συνδράμει επανελλημένα με δόλο ώστε να επιτύχουν την δική μου φυσική εξόντωση κατόπιν εντολών εγκάθετων πουλημένων σε διαπλεκόμενα συμφέροντα.

Είναι βέβαιο και γνωρίζουν αρκετοί τι εχει προηγηθεί και το σύνολο των ενεργειών του Έλληνα Πολίτη πρός το σύνολο εκπροσώπων και διορισμένων τους αρμοδίων.

Υπάρχει το σύνολο των αποδείξεων. (Εκατοντάδες Αιτήσεις Δεκαετιών) και χωρίς ενέργειες προσφυγής στην πουλημένη Δικαιοσύνη και Δικαστικούς της Χώρας.
(Υπάρχουν τα στοιχεία των πουλημένων χωρίς καμία ενέργεια διότι ήταν στην υπηρέτηση διαπλεκομένων συμφερόντων και διεφθαρμένων πολιτικών.)

Δημιουργείστε το πλαίσιο βάση των προτάσεων που σας εχω αποστείλλει ώστε στην ψηφιακή ραδιοφωνία που θα υπάρχει επάρκεια μεταδόσεων πολλών σταθμών δια μέσω της πολύπλεξης να υπάρχουν όλοι και να μην υπάρξει επανάληψη του φαινομένου του 1989, η και του ξεπουλήματος της ψηφιακής τηλεόρασης.

Γνωρίζεται με επάρκεια όπως και ο αρμόδιος Υπουργός τι εχει δημιουργηθεί, γνωρίζουν και οι πολίτες. 

Ο Τηλέμαχος Χυτήρης που ήταν υπέρμαχος κατά αυτών των φαινομένων σήμερα τι κάνει;
Ο Τηλέμαχος και ο ενημερωμένος Πρωθυπουργός ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ
ΕΔΩΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑ για το αύριο τι θα κάνει;

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΜ........Σ  ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;

ΟΙ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ'' ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ Η ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ; (Γνωρίζεις οτι σύντομα θα έχουμε στρατιωτική Χούντα ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ στην Ελλάδα, το απόλυτο της επαλήθευσης όσων εχω περάσει ;)

Ξέρεις βάση ποίων διαδικασιών οι χειραγωγούμενοι ημιμαθείς πολίτες οδηγήθηκαν στο παρόν όπως και η Χώρα;

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΕΙΡΑΣ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΑΙΤΗΣΕΩΝ;

(Είπε μερικές μαλακι.ς δημόσια.)

Τουλάχιστον να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις προθέσεις της Κυβέρνησης τι σχεδιάζει, τι μεθοδεύει.

Δεν υπάρχει ενημέρωση, να αναλλάβουν οι έμμισθοι του κ.Ρέστη να μας ενημερώσουν για τα σχέδια της σύμπραξης νομής των δημοσίων αγαθών, έστω και δια μέσω της ΙΜΑΚΟ του ΛαλιωΚωστόπουλου η απο ΣΕΞιστικά Βιντεοκλίπ του ΜΤV κατάλληλα διαμορφωμένα ωστε να κάνουν ενημέρωση.

Τι στο Διάολο γίνεται σε αυτή την Χώρα...... εχουν απόλυτη αδυναμία κατανόησης η αντίληψης οτι πρέπει πλήν των Αναρχικών μέσων των εφοπλιστοεκδοτοεπιχειρηματιών να υπάρχουν και τα αυτούσια Αναρχικά μέσα στην Χώρα της απόλυτης Αναρχίας;

Υπάρχει έστω ένας ο οποίος θα μπορέσει να αποδείξει οτι το σύνολο των μέσων, η ένα εξ αυτών είναι Δημοκρατικό;

Εσείς που διαβάσατε την ανάρτηση μπορείτε να κάνετε μια προσπάθεια.

Γλυφάδα, 4/4/2011

Γιάννης Κουρδομένος

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 MHZ 1977 - 2004, Μόνο κατασχέσεις απο εγκάθετους κοινά αμοιβόμενους στην υπηρέτηση της διαπλοκής και με δόλο ωστε να πετύχουν την φυσική εξόντωση Έλληνα Πολίτη που ακολούθησε την σύνομη διαδικασία.

glyfadaweb@gmail.com

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Bίκτωρ Ρέστης να αναλλάβει την ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">