ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γκαζάκια στα γραφεία της Φ.Πετραλιά και της Β.Παπανδρέου


Μικρές υλικές ζημιές σημειώθηκαν από εκρήξεις αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών που σημειώθηκαν στις 10:15 μ.μ. της Μ.Δευτέρας στα πολιτικά γραφεία της κυρίας Φάνης Πετραλιά και της κυρίας Βάσως Παπανδρέου που βρίσκονται, αντιστοίχως, στον ημιώροφο και τον 5ο όροφο, του κτιρίου επί της οδού Ακαδημίας 28 στο κέντρο της Αθήνας.

Στο γραφείο της κυρίας Βάσως Παπανδρέου οι άγνωστοι δράστες χρησιμοποίησαν πέντε γκαζάκια και περιέλουσαν το μηχανισμό με βενζίνη. Εντούτοις τα γκαζάκια δεν έσκασαν και οι ζημιές προκλήθηκαν από τη φωτιά. Αντιθέτως, στο μηχανισμό που τοποθετήθηκε στο γραφείο της κυρίας Πετραλιά, εξερράγησαν και τα τρία γκαζάκια που χρησιμοποιήθηκαν.
  •  Η κυρία Πετραλιά μετά απο το συγκεκριμένο συμβάν  θα κάνει νηστεία για μια εβδομάδα, πάντως στις επόμενες εκλογές να επιλέξετε για πολλοστή φορά εκπροσώπους που πράγματι σέβονται τον ρόλο τους όπως η κ.Πετραλία η οποία δεν απάντησε σε σειρά Αιτήσεων. Είναι η συγκεκριμένη καθεστωτική νοοτροπία των νεοελλήνων όταν πλαισιώσουν το οτιδήποτε, βέβαια τα ρουσφέτια στους παρατρεχάμενους είναι δεδομένα απο το σύνολο των εκλεγμένων.
  • Η πάγια δεδομένη πρακτική του συνόλου πλέον σε μια χώρα Μπορδέλο, όπου δεν αρμόζει σε κάνένα απο αυτούς να πλαισιώνει, διότι δεν πληρούν προδιαγραφές εκπροσώπησης του πολίτη,
  • Κανείς με αποδείξεις για όλες και όλους τους Διαόλους της Ανεντιμότητας.
  • Υπάρχει πάντα ενα βασικό επιχείρημα, εμένα με επέλεξαν και με ψήφισαν 50.000 - 100.000 χιλ πολιτών, άρα υπάρχει η νομιμοποίηση εν συνεχεία να κάνουν οτι θέλουν εκ του ασφαλούς.
  • Προσωπικά γνωρίζω ενα Κράτος διαλυμένο απο αυτούς και αυτές που δεκαετίες αμοίβουμε και ουδέποτε μας εκπροσώπησαν.
  • Φροντίσαμε να τους παρέχουμε οτι ζήτησαν και ουδέποτε μας εχουν παρέχει το ελάχιστο.
  • Κόμματα υπονομευτών, πολιτικοί υπονομευτές μικροπολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα σε όλα τα επίπεδα χωρίς ίχνος εκπροσώπησης στη βάση που απαιτείται.
  • Αυτή είναι η πραγματικότητα, η απόλυτα λαθεμένη νοοτροπία του συνόλου των πλαισιωτών, και επίσης η απόλυτα λαθεμένη νοοτροπία αυτών που τους στηρίζουν και τους ακολουθούν.
Αυτά είχαν ειπωθεί Δημόσια χιλιάδες φορές στο παρελθόν, και έχουμε το σημερινό παρών, το δημιουργημα τους και τη συνέχιση αυτής ακριβώς της νοοτροπίας και σήμερα απο τους ιδίους, άρα γνωρίζεις εκ των προτέρων την μετεξέλιξη, άρα πρέπει κάτι να αλλάξεις.

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ. Βασικό παράδειγμα για εσένα αναγνώστη/ια αυτής της ανάρτησης: H μικρογραφία του φαινομένου σε τοπικό επίπεδο Δήμου με εκλεγμένους που πράτουν ακριβώς με την ίδια απόλυτα λαθεμένη νοοτροπία.
Όταν αποδεδειγμένα κάποιοι δεν εχουν ακολουθήσει την οδό των ρουσφετιών δια βίου, δεν τίθεται ζήτημα ανταλλαγμάτων, τίθεται το ουσιώδες: Στείλε με στον Διάολο όμως κάνε την προσπάθεια να μου αποδείξεις την καταλληλότητα σου και αυτών που πιστεύεις, εαν πιστεύεις οπουδήποτε πλήν του χρήματος, διότι σίγουρα αμφιβάλω πλαισιωτή.
Eίναι τεράστιο λάθος η ισοπέδωση, βέβαια χωρίς αυτή την διαδικασία δεν μπορεί να υπάρχει έστω μια αρνητική αντίδραση του αποδέκτη, διότι εχουμε το φαινόμενο διαχρονικής επανάλληψης. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γκαζάκια στα γραφεία της Φ.Πετραλιά και της Β.Παπανδρέου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">