ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Νεο Γήπεδο σε Χρόνο Ρεκόρ ''Προσφορά'' Ρέστη



Δεν κρατιούνται οι άνθρωποι του Κεραυνού Γλυφάδας που τρέχουν τις εξελίξεις όσον αφορά το θέμα του γηπέδου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε μεταξύ των διοικούντων και του Κώστα Κόκκορη, προέκυψε ταύτιση απόψεων, με τον δήμαρχο Γλυφάδας να δίνει την εντολή, ώστε να εκδοθούν οι σχετικές άδειες από την πολεοδομική αρχή της πόλης.

Παράλληλα ο εργολάβος που έχει αναλάβει τη δημιουργία του νέου γηπέδου, έχει δεσμευθεί ότι οι απαιτούμενες ενέργειες θα έχουν ολοκληρωθεί, αν όλα κυλήσουν ομαλά, μέχρι τα τέλη Ιουλίου, κάτι που σημαίνει ότι το γήπεδο θα τεθεί χωρίς πρόβλημα στη διάθεση του ΠΑΟΚ Γλυφάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, η οποία θα βρει την ομάδα των νοτίων προαστίων στη Football League 2.

Το γήπεδο θα ανεγερθεί εκεί που βρίσκεται τώρα το δημοτικό γήπεδο Γλυφάδας (έδρα του ΠΑΟΚ), θα συνοδεύεται από ένα βοηθητικό, ενώ θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις που θέτει η διοργανώτρια αρχή. Θα συμπεριλαμβάνει κάτω από την εξέδρα (η οποία θα είναι χωρητικότητας 7.000 ατόμων) σύγχρονα αποδυτήρια, γυμναστήριο, φυσιοθεραπευτήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο θα χρηματοδοτήσει εξ ολοκλήρου ο Βίκτωρας Ρέστης, ο οποίος θα παραχωρήσει το γήπεδο ως δωρεά στον δήμο Γλυφάδας. Από εκεί και πέρα, μετά τις 15 Μαΐου θα σημειωθούν οι εξελίξεις που σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού για τη συγκεκριμένα μέρα έχει προγραμματιστεί να διενεργηθεί διοικητικό συμβούλιο.

*Eκτός του Γηπέδου δεν φροντίζει  ο Βίκτωρας Ρέστης να δωθεί η βεβαίωση λειτουργίας ενός τοπικού μέσου που επι δεκαετίες δεν έχουν χορηγήσει οι απατεώνες πολιτευτές και διορισμένοι τους ώστε να υπάρχει και μια κάλυψη τοπικών θεμάτων και προβολή απο τα ερτζιανά.

*Δεν μπορούν να φροντίσουν οι ημιμαθείς εκλεγμένοι την ποιότητα της Δημο κρατίας διαχρονικά;


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Νεο Γήπεδο σε Χρόνο Ρεκόρ ''Προσφορά'' Ρέστη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">