ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πέτρος Ίμβριος: Δεν πετάς επτά χρόνια γάμου


Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» συνέλαβε τον τραγουδιστή Πέτρο Ίμβριο σε μία έξοδο με τη σύζυγό του και μία από τις δύο μικρές κορούλες του, στην παιδική χαρά.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως του είχε γίνει πρόταση για το «Dancing with the Stars», αλλά δεν τη δέχτηκε. «Μου είχε γίνει πρόταση πέρυσι και είχα περάσει από ακρόαση, αλλά τελικά αποφάσισα ότι δεν θα ήμουνα καλός. Θα ήμουν ένα όρθιο αγγούρι που χορεύει. Θα ήταν έξω από εμένα. Δεν θα μπορούσα να το κάνω».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τη γνώμη του για τη Ζέτα Μακρυπούλια, ο τραγουδιστής απάντησε: «Την ξέρω πάρα πολλά χρόνια τη Ζέτα. Έχει ένα χάρισμα. Την έχει χτυπήσει μια νεράιδα όταν γεννήθηκε με ένα μαγικό ραβδάκι και ό,τι κι αν κάνει, το κάνει καλά». Όσο για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του Ναταλία Γερμανού, ο Πέτρος Ίμβριος δήλωσε: «Γιατί να μην έχουμε καλές σχέσεις; Το ότι τελειώνει το ερωτικό και το σεξουαλικό σε ένα ζευγάρι, δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι μισιούνται και είναι εχθροί! Δεν πετάς επτά χρόνια γάμου στα σκουπίδια, ούτε έναν άνθρωπο τον οποίο εκτίμησες και εκτιμάς τον αφήνεις στην άκρη και δεν υπάρχει πια για σένα, ούτε τον μισείς. Δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό».
  • Eχει απόλυτα δίκιο ο Ίμβριος δεν πετάς τίποτα διότι σε όλα υπάρχουν τα θετικά, βέβαια εύκολα μπορούμε να πετάμε το δίκαιο κάποιου όπως και την διαδρομή του πρός χάριν σκοπιμοτήτων και συμφερόντων. Σε τέτοιες περιπτώσεις αυτόματη διαδικασία delete διότι πρέπει να υπερισχύσει η μεθόδευση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πέτρος Ίμβριος: Δεν πετάς επτά χρόνια γάμου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">