ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άννα Βίσση: Έχω συμφιλιωθεί με την ηλικία μου

Η  τραγουδίστρια Άννα Βίσση, μίλησε στις Ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές που δεν παρακολουθώ για την κόρη της Σοφία, αλλά και για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα: «Έχω συμφιλιωθεί με την ηλικία μου, τις επιλογές που έχω κάνει κατά καιρούς στη ζωή μου, με όλα τα γεγονότα που έχω περάσει. Δεν τα φοβάμαι, τα έχω αφήσει πίσω μου.

Πέρασα πολλές δύσκολες καταστάσεις με πολύ άγχος, αλλά τώρα θεωρώ ότι είμαι πολύ πιο ήρεμη. Με την κόρη μου είμαι ήσυχη πια, η Σοφία έχει βρεί το δρόμο της. Έχει αρχίσει να ασχολείται με αυτό που της αρέσει, με τη μόδα, και τα πάει πάρα πολύ καλά. Σχεδιάζει ρούχα τα οποία τα φοράω κι εγώ.

Με τον Νίκο η ιστορία μας έχει επαναληφθεί σε πολλά ζευγάρια. Περάσαμε μια κρίση στο παρελθόν, αλλά τώρα την έχουμε ξεπεράσει. Μου αρέσει πολύ η οικογένεια που έχει φτιάξει ο Νίκος με την Αννίτα και το μωρό», είπε η Άννα.
  • Ενα βασικό ερώτημα που εχει ο περιθωριακός πρωτεργάτης ενός χώρου μιας Χώρας ............... είναι συγκεκριμένο: Όλοι οι διάσημοι Ραδιοφωνατζήδες και Παρουσιαστές της τηλεόρασης που είναι και (''σημαντικές προσωπικότητες'' διότι οι ημιμαθείς αποδέκτες εχουν μπερδέψει την διασημότητα με την σημαντικότητα εντελώς διαφορετικές έννοιες) σε αυτά που αποκαλούν εκπομπές ερωτήματα του τύπου ποιά είναι η αποψή σου για όσα ακολούθησαν οι δήθεν Δημοκράτες Πολιτικοί και οι Διορισμένοι τους στην Ελλάδα Υπάρχουν; Η μήπως τέτοιας μορφής ερωτήσεις δεν αρμόζουν στο κατασκεύασμα ΜΕDIA σκοπιμοτήτων;  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άννα Βίσση: Έχω συμφιλιωθεί με την ηλικία μου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">