ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απαλλακτικά Βουλεύµατα Διαπλοκής


Το τι συµβαίνει στη ''∆ικαιοσύνη'' είναι καταγραµµένο σε αµέτρητες σελίδες.

Η ανεξαρτησία στον χώρο της ∆ικαιοσύνης δεν αποτελεί επιλεκτική συνθήκη γι’ αυτούς που την υπηρετούν, αµειβόµενοι µάλιστα από τον ελληνικό λαό. Αποτελεί κατάκτηση των λαών, που χαρακτηρίζει το πολίτευµα, ενώ η χειραγώγησή της από οποιονδήποτε καταλύει το πολίτευµα και ως πράξη, έχει το µέγεθος της εσχάτης προδοσίας και ως τέτοια πρέπει να αντιµετωπίζεται.

Απαντες έχουν επισηµάνει τη σήψη και τη διαφθορά στον χώρο της ∆ικαιοσύνης.

Απαντες έχουν υποσχεθεί ότι θα φτάσει το «µαχαίρι στο κόκαλο», ενθαρρύνοντας σε καταγγελίες τους πολίτες. Το µόνο που συµβαίνει είναι ότι το µαχαίρι βρίσκει τρόπους να ξεγλιστρήσει από τον στόχο του και να καρφωθεί σ’ αυτόν που τόλµησε να καταγγείλει και µάλιστα, όχι εστιάζοντας σε οποιοδήποτε κόκαλο, αλλά σε όργανα ζωτικής σηµασίας, που κλείνουν διά παντός το στόµα.

Το τι συµβαίνει στη ''∆ικαιοσύνη'' είναι καταγραµµένο σε αµέτρητες σελίδες.

Κατά κόρον απαλλακτικά βουλεύµατα για τους µετέχοντες σε σκάνδαλα, για παιδεραστές, για εµπόρους ναρκωτικών, για εγκληµατίες κατά της ζωής, της αξιοπρέπειας, των ανθρωπίνων δικαιωµάτων, κ.λπ.

Το τι συµβαίνει στη ''∆ικαιοσύνη'' είναι καταγραµµένο σε αµέτρητες σελίδες.

Αµέτρητες και οι καταδίκες της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό ∆ικαστήριο Ανθρωπίνων ∆ικαιωµάτων, µέσω των οποίων επιδικάζονται τεράστια ποσά, τα οποία καλείται ο ελληνικός λαός να καταβάλει στα θύµατα της ∆ικαιοσύνης.

Το τι συµβαίνει στη ''∆ικαιοσύνη'' είναι καταγραµµένο σε αµέτρητες σελίδες.

Οταν οι πατεράδες και οι παππούδες µας έδιναν τη ζωή τους για την ελευθερία και την υπεράσπιση των δικαίων του λαού δεν µπορούσαν να διανοηθούν ότι στο όνοµα αυτού του λαού θα εκδίδονταν απαλλακτικές διατάξεις και βουλεύµατα για κακουργήµατα και εγκλήµατα ενω σε περιπτώσεις που όφειλαν να τα εκδώσουν δεν το έπραξαν. 

Το τι συµβαίνει στη ''∆ικαιοσύνη των Δολοφόνων'' είναι καταγραµµένο σε αµέτρητες σελίδες.

 Από την απλή ανάγνωση διατάξεων, βουλευµάτων και αποφάσεων, αντιλαµβάνεται ο οποιοσδήποτε εάν υφίσταται διαπλοκή ή όχι.
  • Καθάρματα και Ανέντιμοι Διαχρονικά σε μια Διαλυμένη Χώρα.
  • Σε αυτούς εχει ανατεθεί το εντός εισαγωγικών Δίκαιο.
  • Όταν έχεις δεκάδες περιπτώσεις απαλλακτικών βουλευμάτων για την ιδία περίπτωση, και το απαλλακτικό βούλευμα δίνεται μόνο σε διαπλεκόμενους, γνωρίζεις με επάρκεια οτι η Χώρα σου είναι υποδιέστερη Μπορδέλου. (Ενδεικτικό παράδειγμα σαφώς ελάσσονος σπουδαιότητας, για εμένα σημαντικό βάση αυτών που έχουν ακολουθήσει εις βάρος μου: Παράνομη εγκατάσταση και λειτουργία ισχυρού πομπού του Κόκκαλη απο το όρος Αιγάλεω, κατάσχεση και μετά την εκδίκαση της υποθέσεων Απαλλακτικό βούλευμα, ενω υπήρχε αποδεδειγμένα παρανομία.)
Εχουμε αρκετές περιπτώσεις που δώθηκαν απαλλακτικά βουλεύματα σε Διαπλεκόμενους, ενώ οι της ''Δικαιοσύνης'' ακολούθησαν άλλο Δίκαιο στην Χώρα των δυο ταχυτήτων και των δυο μέτρων και σταθμών.
  • Μπορώ να εκθέσω μια λίστα χιλιάδων σελίδων αυτής της Μορφής όταν αποδεδειγμένα εχουν τελέσει Κατάχρηση Εξουσιών Χωρίς Τέλεση Παράνομης Πράξης και εν συνεχεία συγκάλυψη.
  • Ποιοι είναι οι Αρμόδιοι όταν κανείς δεν αναλλαμβάνει των ευθυνών του σε μια Διαλυμένη Χώρα; (Δεν είναι οι εκάστοτε κυβερνώντες και ειδικά ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Δικαιοσύνης;)
  • Μετά απο δεκάδες Αιτήσεις τι έχουν κάνει για τον Πολίτη όλες οι Κυβερνήσεις;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απαλλακτικά Βουλεύµατα Διαπλοκής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">