ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ρέστης Πάλλης Ψυχάρης Αναστασιάδης και άλλα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας διευκρινίζει πως δεν έχει καμία συμμετοχή σε άλλη επιχείρηση πλην του ΔΟΛ χαρακτηρίζοντας ως «ανακριβείς» τις αντίθετες πληροφορίες. Συγκεκριμένα η δήλωση του Βίκτωρα Ρέστη είναι η ακόλουθη:

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες, αναγράφονται σε μερίδα του Τύπου, ανακριβείς πληροφορίες για τις επιχειρηματικές δραστηριότητές μου, σημειώνω τα εξής:

1. Η κύρια επαγγελματική ενασχόλησή μου, είναι η Ποντοπόρος Ναυτιλία.

2. Στο πλαίσιο των επενδύσεών μου σε άλλους τομείς, έχω αγοράσει, εγώ και μέλη της οικογένειάς μου, μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μετοχές του Δ.Ο.Λ. που εκπροσωπούν περίπου το 20% του μετοχικού κεφαλαίου και ήδη από ετών, με πρόταση του αειμνήστου προέδρου του Δ.Ο.Λ. Χ.Δ. Λαμπράκη, έχω εκλεγεί μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας.

3. Οι πληροφορίες ότι δήθεν μετέχω σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση ΜΜΕ, ανήκουν στη σφαίρα της νοσηρής φαντασίας, εκείνων που τις διακινούν.»


Ο Αναστάσιος Πάλλης φέρεται να είναι σημαντικός συνεργάτης του Βίκτωρα Ρέστη, σημαντικού οικονομικού παράγοντα, εφοπλιστή και τα τελευταία χρόνια έντονα δραστηριοποιούμενου στο χώρο του τύπου μέσω του πακέτου μετοχών που ελέγχει στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, τον έλεγχο του τηλεοπτικού σταθμού MTV, και τον έλεγχο μέχρι πρότινος του πλειοψηφικού πακέτου του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα FM. (Και για όσους δεν γνωρίζουν και μέτοχος μέχρι πρότινος της ΙΜΑΚΟ Κωστόπουλου με σειρά Μ.Μ.Ε κ.α.)

Ορισμένα δημοσιεύματα επιμένουν πώς ο Αναστάσιος Πάλλης είναι απλά front man και πώς πίσω από την συμμετοχή στην αύξηση κεφαλαίου της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» επί της ουσίας κρύβεται ο κ. Βίκτωρας Ρέστης. Ο κ. Ρέστης άλλωστε είναι και επίτιμος πρόεδρος του P.A.L.I.S Foundation σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Ιδρύματος. Πρόεδρος του Ιδρύματος είναι φυσικά ο κ. Αναστάσιος Πάλλης. Άλλωστε και στην ίδια την ανακοίνωση της εταιρείας «Πρώτο Θέμα» προβάλλεται εξ αρχής η άμεση σχέση του Αναστάσιου Πάλλη με τον επιχειρηματία Βίκτωρα Ρέστη.





O εφοπλιστής Bίκτωρ Ρέστης, δεν άντεχε να τους βλέπει να πλακώνονται και μάλιστα δημόσια.
Άλλωστε η αμαρτία του, ήταν ότι επιχείρησε να επενδύσει και στους δύο: Στον Σταύρο Ψυχάρη και στον Θέμο Αναστασιάδη.

Πήρε λοιπόν τη πρωτοβουλία μιας συνάντησης επίλυσης των διαφορών.

Έτσι το προηγούμενο σαββατοκύριακο το ελικόπτερο του εφοπλιστή προσγειώθηκε στη βίλα του Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι, σ ένα ξέφωτο ανάμεσα στη πυκνή βλάστηση, ενώ η θαλαμηγός του Θέμου, προσέγγισε την έπαυλη και έδεσε στον κολπίσκο νοτιοδυτικά.

Ο λόγος (και το επιχείρημα του Ρέστη) ήταν καταλυτικός: Αν κάτι με λυπεί περισσότερο στη σύγκρουσή σας, είναι η τύχη της έρμης πατρίδας. Όταν δύο εξέχοντες *''πνευματικοί ταγοί''  της Ελλάδας, όπως είσαι εσύ Σταύρο και εσύ Θέμο, σκυλοβρίζεστε μ αυτό τον τρόπο, η πατρίδα δεν έχει τίποτε άλλο να περιμένει παρά τη συνάντηση με τη Κόλαση.

Αυτά είπε ο ''μίνι-Ωνάσης'' και κατευθύνθηκε προς το ελικόπτερο.

Καθώς απομακρύνονταν είδε τους δύο άνδρες να πέφτουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, να κλαίνε με αναφιλητά και να ψιθυρίζουν:

Δεν θα μας κάνουν να μαλώσουμε τα κωλόπαιδα οι bloggers. Κανείς δεν θα μπει ανάμεσά μας. Από σήμερα σταματάμε να βριζόμαστε. Μόνο γλυκόλογα πρέπουν στη φιλία μας. '' Έχουμε άλλωστε να νοιαστούμε και για την πατρίδα.''

Εάν είναι πνευματικός ταγός ο Αναστασιάδης και υπάρχει έστω ίχνος αποδοχής απο ημιμαθείς Χειραγωγούμενους Νεοέλληνες κ.Ρέστη, είναι πασιφανές για ποιούς λόγους αυτη η χώρα οδηγήθηκε σε μια τέτοια μετεξέλιξη.

Διαχρονικά κάποιοι βλέπουν αυτά που κάποιοι τους παρουσιάζουν χωρίς να γνωρίζουν το παρασκήνιο, και βγάζουν λαθεμένα συμπεράσματα.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο οτι εχουν συνδράμει αρκετοί ώστε να οδηγήσουν την Ελλάδα στο παρόν.

(Για λόγους δεοντολογίας εχει αφαιρεθεί το κομμάτι σάτιρας, όπως και μια πρόγνωση, λόγω υψηλής επισκεψιμότητας δεδομένου του ονόματος Πάλλη που αναφέρεται στο δημοσίευμα. Αυτούσια παραμένει στο αρχείο για μελλοντική χρήση)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ρέστης Πάλλης Ψυχάρης Αναστασιάδης και άλλα. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">