ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πάγκαλος: Ας μου ρίξουν κεραμίδια την επόμενη φορά

Της πλάκας” χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, ενώ υπεραμύνθηκε του δικαιώματός του να κυκλοφορεί ελεύθερα

Σε απαξιωτικό χαρακτηρισμό κατά του προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα, προχώρησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, ενώ, αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες που δέχεται σε δημόσιες εμφανίσεις του, υπεραμύνθηκε του δικαιώματός του να κυκλοφορεί ελεύθερα.

Επισημαίνοντας πως… δύο ακόμα φορές αντιμετώπισε προσπάθειες περιορισμού του δικαιώματός του, το 1962 και επί χούντας, σημείωσε πως “αυτοί είχαν παρακρατικούς μηχανισμούς και τανκς, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είναι της πλάκας”.

Σημείωσε μάλιστα ότι δεν πρόκειται να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα επειδή δέχθηκε γιαούρτι και να ζητήσει την επόμενη φορά να του ρίξουν κεραμίδια.

Κατηγόρησε επίσης το ΣΥΡΙΖΑ πως με τα αυτοδιοικητικά του στελέχη βρίσκεται πίσω από τις κινητοποιήσεις στην Κερατέα, τις οποίες χαρακτήρισε “κομπίνα τοπικών συμφερόντων, προκειμένου να συνεχιστεί η καταπάτηση εκτάσεων, η αποψίλωση του δάσους και η οικοπεδοποίησή τους”.

Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του περί χαμένης δεύτερης τετραετίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, διαπιστώνει πως υπήρξε ήττα της θέλησής του να προχωρήσει στις βασικές μεταρρυθμίσεις για τις οποίες είχε δεσμευτεί.
  • Όταν υπάρχουν τα σημαντικά ζητήματα για τα οποία κανείς δεν ασχολείται, όλοι ασχολούνται με τέτοιας μορφής θεματολογία.
  • Προσωπικά πιστεύω οτι την επόμενη φορά πρέπει οι πολίτες να αναλλάβουν το σύνολο των πολιτικών και δεν χρειάζονται κεραμίδια, ούτε γιαούρτια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πάγκαλος: Ας μου ρίξουν κεραμίδια την επόμενη φορά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">