ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιάννης Σγουρός: Τι καιρό εχουμε στη Γλυφάδα;


Σήμερα ανακοινώθηκε η συγκρότηση επιτροπής γνωμοδότησης με Αριθμό Πρωτοκόλλου 491 σχετ.349 και ελέγχου της καταλληλότητας των κτιρίων και των εγκαταστάσεων για τη χορήγηση της άδειας ίδρυσης και της άδειας λειτουργίας σε Κέντρα Αποθεραπείας   Αποκατάστασης ΑΜΕΑ, όλων των ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.

Σταδιακά όλοι εσείς του Πασόκ να αφήσετε τις κουκουναριές και φροντίστε να συγκροτήσετε την επιτροπή για το τοπικό ζήτημα δεκαετιών πριν σας φροντίσουν.

Χορήγηση της άδειας ίδρυσης και της άδειας λειτουργίας βάση των αιτήσεων που για συγκεκριμένους λόγους πολιτικούς διεφθαρμένων δεν χορήγησαν στην Γλυφάδα, σήμερα είσαστε Κυβέρνηση αφήστε τις κουκουναριές και μεριμνήστε, αυτός είναι ο ρόλος σας.

Με έργο πάτε μπροστά;
Tην Γλυφάδα την εχετε πάει συνολικά δεκαετίες πίσω.

Υπάρχουν οι αιτήσεις προς αυτόν που θέλει να ονoμάζεται Πρωθυπουργός της Χώρας.
Είναι;

7/4/2011

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ. Πρέπει να γνωρίζουν ακόμα και σήμερα την λειτουργία των δήθεν ανεξάρτητων αρχών και του κ.Λασκαρίδη του Ε.Σ.Ρ, και σαφώς βάση των πεπραγμένων τους δεν πρέπει να χαρακτηρίζονται ''αρνητικά.''
Είναι βέβαιο οτι κανείς δεν γνωρίζει ποιοί και με ποιές μεθόδους στο παρελθόν ξεπούλαγαν τα δημόσια αγαθά, ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ ΙΣΟΝ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΑΡΑ ΒΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΒΑΣΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ Κ.Α.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ πρώτον, και δεύτερον για το σύνολο των εκλεγμένων που συνολικά αποδεικνύουν οτι δεν εκπροσωπούν σε κανένα βαθμό συμπολίτες τους, άρα μεγαλύτεροι ''εθνικοί τοπικοί προδότες''.
Επιτέλους όλα με το ονομα τους, υπάρχει το βασικό δεδομένο μέχρι το τέλος, συνολικά ολοι οι εκλεγμένοι δεν εχουν την δυνατότητα δεκαετίες να διευθετήσουν σε δημοκρατική βάση ενα τοπικό ζήτημα, ενω εχουν διευθετήσει χιλιάδες ρουσφέτια κάτω απο τα τραπέζια με αδιαφάνεια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιάννης Σγουρός: Τι καιρό εχουμε στη Γλυφάδα; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">