ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Eπιτέλους οι Δημότες διαθέτουν τουλάχιστον νόηση;


Αν κάποιος σας πει ότι εσείς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας χρωστάει λεφτά και μάλιστα ένα πολύ μεγάλο ποσό ποιό θα είναι το πιο λογικό πράγμα που θα ρωτήσετε; Φυσικά πώς δημιουργήθηκε αυτό το χρέος!

Στην Ελλάδα όμως του σήμερα έχουμε χάσει κάθε ίχνος λογικής καθώς η σκέψη μας ελέγχεται, αφού ελέγχονται και όλα τα ερεθίσματα που δέχεται το μυαλό μας για να σκέφτεται μόνο ότι συμφέρει.

Μας λένε για εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία χρωστάει η χώρα.

Γι’αυτά μας έβαλαν στο Μνημόνιο, γι’ αυτά έκοψαν μισθούς, γι’ αυτά υποθηκεύουν το μέλλον όλων  και της χώρας ολόκληρης.
 
Από την άλλη γνωρίζουμε  τα σκάνδαλα   Χρηματιστηρίου, ΜΜΕ, Βατοπέδι, Ζήμενς, Υποβρύχια, Διορισμών στο Δημόσιο και Χρισμένων με κομματικά κριτήρια απατεώνων της ''Δημοκρατίας'' που αναλαμβάνουν την διαχείρηση του δημοσίου χρήματος στις τοπικές κοινωνίες και καταληστεύουν δισ.
 
 Ένας χορός δισεκατομμυρίων ευρώ στις πλάτες των πληρωτών κορόιδων πολιτών που σχεδόν συνολικά μένουν απαθείς παρατηρητές.

Μα καλά κανείς μεγαλοφωστήρας δεν έκανε τον συνειρμό ότι όλα αυτά τα σκάνδαλα μπορεί και να προκάλεσαν αυτό το χρέος; Αν όχι όλο ίσως το μεγαλύτερο μέρος. Δεν αξίζει να διερευνηθεί η κάθε περίπτωση ειδικά απο το 1989 μέχρι σήμερα;
 
Ο λαός έχει δικαίωμα να γνωρίζει, να αποφασίζει για το μέλλον του. Φυσικά και δεν περιμένουμε από την παρούσα πολιτική κατάσταση να σεβαστεί τον λαό αφού στην Ελλάδα δεν έχουμε δημοκρατία σήμερα. Πρέπει όμως να απαιτήσουμε αυτό που μας ανήκει και να μην μεμψιμοιρούμε κάθε φορά λέγοντας ότι τίποτα δεν θα αλλάξει.

 Αυτή η λογική είναι η χαρά του συστήματος γιατί έτσι δεν πέφτει ποτέ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να πάρουν ξεκάθαρη θέση σε αυτό το ζήτημα της δημιουργίας Επιτροπής Ελέγχου του ελληνικού Χρέους. Όποιος δεν θέλει να είναι ξεκάθαρα όλα στα μάτια του λαού δεν έχει θέση στην πολιτική ζωή.

Kαι έχουμε τις περιπτώσεις στη Γλυφάδα των εκλεγμένων που γνωρίζουν και κλείνουν τα μάτια σκόπιμα.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!!!

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.

Γνωρίζουμε με επάρκεια τις Φασιστικές Μεθοδεύσεις των εκλεγμένων.
Υπάρχει η Συνέχεια της Απάθειας;

Γλυφάδα 10/4/2011

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ. Αυτοί που γνωρίζουν να αναλαμβάνουν των ευθυνών τους, το παιχνίδι εντυπώσεων δια μέσω ανακοινώσων των παρατάξεων δεν πιάνει πλέον.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. 

ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΥΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.

Διαχρονικά είμαι των άκρων για την νοημοσύνη των ''γάτων'' που εχουν εκπέσει λόγω πρακτικών απο το ανθρώπινο είδος και θεωρούν ενδεδειγμένο ακόμα και σήμερα που πλέον σχεδόν το σύνολο εχει ζημία να ακολουθούν διαδικασίες υπονομεύσεων και να μην υπάρχει η διαπίστωση ευρείας δημόσιας αντίδρασης δημοτών και ειδικά εκλεγμένων.

Ημουν και είμαι λάθος και ο Καραγκιόζης διότι επέλεξα να δημοσιοποιώ ενω οι άλλοι σιωπούσαν. Εχουμε ενα σύνολο των υπολοίπων που έκαναν χαρακτηρισμούς, και περισσοτέρων........ που είναι Ζώα;

Το επίπεδο Πολιτισμού καθωσπρεπισμών,υπονομεύσεων, φίμωσης, χειραγώγησης, σκόπιμης προβολής με δόλο πρέπει να επιβραβεύεται;

Δώστε τους Βραβείο, περιμένω δημόσια να το αποστείλετε. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Eπιτέλους οι Δημότες διαθέτουν τουλάχιστον νόηση; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">