ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Fugees: Ready Or Not back again ?


Μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε ο Wyclef Jean και ύστερα απο την ανάρρωση του κυκλοφορούν έντονα φήμες που θα ''διασταυρώσω'', για επανένωση των Fugees.

Σύμφωνα με τον Jerry Wonda Duplessis ΄΄ξάδερφο΄΄ του Τony Duplessis και ''κουμπάρο'' του Eric Wonda lessisdep o οποίος εχει στενή φιλία με τον  ενα εκ των δυο κορυφαίων παραγωγών του μοναδικού βεληνεκούς συγκροτήματος με σημαντικές μοναδικά φτιαγμένες δημιουργίες ειναι θεμα χρονου και μονο Lauryn, Wyclef και Pras θα επανενωθουν για να κανουν ενα νέο δίσκο ο οποίος σήμερα ονομάζεται cd και είναι ψηφιακός.

Καλύτερα είναι ο τραγουδιστής της hip-hop και πρώην φρόντμαν των Fugees, Wyclef Jean ύστερα από τον πυροβολισμό που δέχτηκε το στο χέρι.

«Ο μουσικός είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται στο σπίτι του», ανέφερε εκπρόσωπός του τραγουδιστή αμέσως μετά την έξοδό του τελευταίου από το νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν.

Ο Wyclef Jean ήταν στο Port-au-Prince όταν συνέβη το περιστατικό, μία μόλις ημέρα πριν την έναρξη των εκλογών στο νησί της Καραϊβικής. Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε αποσύρει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της χώρας.

Εαν κάνεις μια δυο επιτυχίες γίνεσαι μέχρι και πρόεδρος, έτσι λειτουργεί το σύστημα που έχουν αποδεχθεί και ακολουθούν ''πίθηκοι και μαιμούδες'' και στη συνέχεια υπάρχει δυσαρέσκεια.


Music video by The Fugees performing Ready Or Not. (C) 1996 Sony BMG Music Entertainment
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Fugees: Ready Or Not back again ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">