ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημόσια Αίτηση Πρός Το Ε.Σ.Ρ 18/4/2011


Οι αρμόδιοι ήταν ενημερωμένοι μέσω αιτήσεων όλοι όσοι υπογράφουν τον Ν.3801 και δεν έπραξαν τίποτα, για τον πρωτεργάτη ενός χώρου μιας χώρας, ενω φρόντισαν σχεδόν ''φωτογραφικά'' να περάσουν διάταξη υπέρ του Καρατζαφέρη.

Εδώ υπάρχει η απόδειξη οτι πλήν της διαπλοκής που δημιούργησαν βάση σκοπιμοτήτων ειδικά οι της Νέας Δημοκρατίας με δόλο (Βρώμικο 1989), ψήφισαν διάταξη με την οποία νομιμοποιούσαν την παράνομη λειτουργία σταθμών κομμάτων, βλέπε Καρατζαφέρης: Καρατζαφέρης ο οποίος είχε καταθέσει για τους 102,7 και λειτουργούσε εκεί αρκετά χρόνια, (αυτή η συχνότητα αναγράφεται στην αίτηση αρχικής κατάθεσης αυτή την συχνότητα έχουν και στον επίσημο πίνακα στο Ε.Σ.Ρ.),  και σήμερα τονίζω λειτουργεί παράνομα δεσμεύοντας άλλη συχνότητα  τους 90,6 mhz με την συναίνεση του Ε.Σ.Ρ και του κ.Λασκαρίδη, τον οποίο αποκαλώ δημόσια απατεώνα, όπως και τον Καρατζαφέρη διότι ήταν ενημερωμένοι μέσω αιτήσεων και οι δυο.

Τί σημαίνει ειδική διάταξη για τα κόμματα τι στιγμή που οι εκλεγμένοι δεν έπραξαν τίποτα για τον Πολίτη;

Σημαίνει ότι οι αρμόδιοι πλαισιωτές σε όλα τα επίπεδα παρέκαμψαν τις αιτήσεις του Πολίτη  και σχεδίαζαν διατάξεις ώστε να συνδράμουν υπέρ των ομοίων τους πλαισιωτών, άρα βάση της πραγματικότητας διότι ήταν ενημερωμένοι όλοι, είναι βασικοί συντελεστές Προδοσίας του Πολίτη που καλούνται να υπηρετήσουν απο τις θέσεις πλαισίωσης.

Ειδικά για την κ. Πάλλη Πετραλιά  σας....συγχαρητήρια, διότι είχαν μεσολαβήση πρίν την υπογραφή αυτου του Νόμου αρκετές Αιτήσεις.

Οι νομικοί καθώς και οι Δικαστικοί δεν θα κλείνετε τους οφθαλμούς σε φαινόμενα Προδοσίας.

Εάν αυτή δεν ονομάζεται Προδοσία είς βάρος του Πολίτη που καλούνται να υπηρετήσουν ενω φροντίζουν υπέρ των κομμάτων, τι ονομάζεται Προδοσία, και τι άλλο χρειάζεται;

Όταν αποδεδειγμένα περνάει ειδική διάταξη μόνο για τα κόμματα, γιατί δεν πέρασε μέσω των δήθεν εκπροσώπων του λαού στο κοινοβούλιο η πρόταση μου που αφορούσε του πρωτεργάτες και είχε προηγηθεί απο αυτόν που κατέθεσε μια απο τις πρώτες αιτήσεις Ίδρυσης και Λειτουργίας ;

Άρα αποδεδειγμένα είναι Προδότες του Πολίτη, άρα του Λαού.

Ο πρώην Δικαστικός ο οποίος είναι ο αποδέκτης σειράς αιτήσεων και παράλληλα υπέγραψε δίωξη κατά εμού ενω δεν φρόντισε να κάνει έστω μια επανεξέταση της αιτήσεως για ίδρυση και λειτουργία, καλείται να δικαιολογήσει την δέσμευση άλλης συχνότητας απο αυτή που λειτουργούσε και κατέθεσε ο κομματικός ραδιοσταθμός προπαγάνδας Καρατζαφέρη διότι με αυτή την λογική νομιμοποιείται όποιος λάβει μια ''βεβαίωση λειτουργίας'' να δεσμεύση το σύνολο των συχνοτήτων όπως θέλει και επιθυμεί. 
Ποιός είναι ο ρόλος του Ε.Σ.Ρ καθώς και της Ε.Ε.Τ.Τ. σε αυτή την περίπτωση συγκεκριμένα. 

Τέλος γνωρίζουν συνολικά στο Ε.Σ.Ρ ότι οι Υπουργικές Αποφάσεις του 2001 έχουν τεθεί εκτός ισχύος διότι υπάρχει η έλευση οκταετίας, συν του ότι κάποιοι δεσμεύουν τα δημόσια αγαθά παράνομα απο το 1989 μέχρι σήμερα.

Η πλήρης ισοπέδωση της ''Δημοκρατίας'' σας, απο αυτούς που σε συνεργασία με πολιτικούς βαρύνονται για την έλλειψη ενημέρωσης.
Όταν σήμερα στην Νέα Υόρκη λειτουργούν 2.700 Ραδιοφωνικοί σταθμοί ποιοι μασκαράδες  εχουν φροντίσει για αυτό που ισχύει στην Αττική;
Ποιοι απο κοινού εκτός των Καναλιών είναι και οι ιδιοκτήτες Ραδιοφωνικών σταθμών και της Ψηφιακής πλατφόρμας;
Ποιοι μεθοδεύουν και για το αύριο τον πλήρη έλενχο της Ψηφιακής Ραδιοφωνίας ώστε για πολλοστή φορά να έχουν τον πλήρη έλενχο;
Δεν έχετε ίχνος Ντροπής;

Γλυφάδα 18/4/2011

Ο Αλλόφρων Πρωτεργάτης,

Γιάννης Κουρδομένος

Y.Γ.Yπάρχει τεράστια συνέχεια για τους δολοφόνους με δόλο του Πολίτη.
Aποδεδειγμένα εχω τεράστιο ηθικό πρόβλημα και δεν μπορώ διαχρονικά να προσφύγω για το οτιδήποτε στην Ελληνική Δικαιοσύνη, ότι και να τελέσουν εις βάρος μου.
Ο Ρόλος αυτών ποιός είναι;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημόσια Αίτηση Πρός Το Ε.Σ.Ρ 18/4/2011 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">