ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Lady Gaga: Judas και η Μαρία Μαγδαληνή



Η Lady Gaga, o Judas και η Μαρία Μαγδαληνή

Το πολυαναμενόμενο δεύτερο singleτης LadyGaga, μετά το Born this way, κυκλοφόρησε και ήδη έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Και αυτό όχι μόνο γιατί ο τίτλος του είναι Judas αλλά και γιατί το βίντεο κλιπ του τραγουδιού θα είναι λίγο… εκκεντρικό.

Η Λοριέν Γκίμπσον, που σκηνοθετεί και έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση του βίντεο κλιπ της εκκεντρικής σούπερ σταρ, δήλωσε στο MTV ότι θα είναι «πρωτοποριακό», αν και παραδέχθηκε πως το αμφιλεγόμενο θέμα του την προβληματίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για το εν λόγω κλιπ, η Lady Gaga υποδύεται τη Μαρία Μαγδαληνή. Χωρίς ωστόσο να έχουμε δει πως θα είναι ντυμένη, ο πρόεδρος της Ένωσης Καθολικών στις ΗΠΑ Μπιλ Ντόναχιου αποκάλεσε την διάσημη σταρ «ατάλαντη και άνευ σημασίας καλλιτέχνιδα» και πρόσθεσε: «Η Lady Gaga συνεχίζει να σοκάρει τους Καθολικούς και γενικότερα τους Χριστιανούς. Έχει μεταμορφωθεί σε καρικατούρα του εαυτού της. Είναι ανεπαρκής και το μόνο που θέλει είναι να σοκάρει».

Η LadyGaga, θα γίνει πάλι η σταρ των ημερών γιατί η περίοδος που βγαίνει το τραγούδι δεν είναι καθόλου τυχαία. Πλησιάζουμε προς την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα. Είναι εμφανές ότι θέλει να σοκάρει… Το βίντεο κλιπ δεν το έχουμε δει ακόμα… Το τραγούδι όμως μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Lady Gaga: Judas και η Μαρία Μαγδαληνή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">