ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αναρχία: O Aνασχηματισμός Παπανδρέου 12/4/2011

Διαψεύδεται επισήμως από παντού. Φαίνεται όμως ότι από τα μέχρι τώρα ραντεβού που είχε ο Παπανδρέου με υπουργούς της κυβέρνησής του, ο ανασχηματισμός προτάσσεται ως έσχατη λύση σε σχέση με τις πρόωρες εκλογές.

Βέβαια πρέπει να λάβει σοβαρά υπ'όψιν οτι εαν δεν παύση το σύνολο των επαγγελματιών όπως είναι ο ίδιος καλύτερα να τα μαζεύουν και να φεύγουν ήσυχα.

Να φύγετε να ''ξεκουμπιστείτε'' να επικρατήσει το Απόλυτο, το Αρχικό, το Αναβαθμισμένο, το Αναρχικό μεγαλείο των Ελλήνων που θα τα αλλάξουν όλα, διότι εχουν τις προδιαγραφές και πρόγραμμα.

Τις τελευταίες ώρες η φημολογία είναι πολύ έντονη ποιός οι ποιοί θα βγάλουν τα κάστανα απο την φωτιά. Κανένας, από τους υπουργούς, όμως δεν ξέρει το παραμικρό. Το πιθανότερο αυτή την φορά είναι να αιφνιδιάσουν οι πολίτες Αναρχικοί και Αριστεροί  τον πρωθυπουργό. Και αν τελικά επιλέξει την λύση του ανασχηματισμού  να  τους αλλάξει όλους και προτίστως χρειάζεται ένας εκπρόσωπος των Αναρχικών σε Κυβερνητική Θέση ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση σε λαική Κυβέρνηση και κατάργηση του άχρηστου πολιτεύματος του παρόντος.

Γιατί ανασχηματισμός χωρίς Αναρχικό ώστε να υπάρξει μετεξέλιξη   δεν θα έχει καμία απολύτως σημασία.

Όσοι και όσες θέλετε και πιστεύεται σε ουσιαστικές μεταρυθμίσεις και έστω ίχνος πραγματικών Αλλαγών, να απαιτήσετε να υπάρχει έστω ένας Αναρχικός στην Κυβέρνηση.

Γλυφάδα 12/4/2011

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ. Εχουν ακουστεί και γραφτεί τα πάντα όλα, επίλυση και αλλαγή θα υπάρξει μόνο όταν οι Κυβερνώντες και οι Αναρχικοί όπως και οι Αριστεροί αλλάξουν νοοτροπία.
Eιδικά οι Αναρχικοί πρέπει να Αλλάξουν ''Πολιτική'' και να κάνουν άνοιγμα προς την κοινωνία ώστε να υπάρξει διεύρυνση και ενίσχυση με όλους όσους θέλουν να συνδράμουν για ουσιαστική Αλλαγή.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αναρχία: O Aνασχηματισμός Παπανδρέου 12/4/2011 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">