ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στο site του Δήμου Γλυφάδας δεν αρέσουν όλα τα τοπικά blogs!


Αρχίζει η διαδικασία διαμαρτυρίας πρός τους υπευθύνους του Δήμου στον τομέα Τύπου.

Υπάρχουν κάποιοι που επιθυμούν την ανωνυμία και κάποιοι άλλοι που δεν εχουν κανένα πρόβλημα να υποστούν τις όποιες συνέπειες για αυτά που δημοσιοποιούν.

Το παρών blog είχε προηγηθεί αρκετών άλλων που αναγράφονται ως τοπικά ηλεκτρονικά, και θεωρώ οτι σκόπιμα ενω γνωρίζουν το παρέκαμψαν.

Σε αντίθεση των άλλων τα στοιχεία υπάρχουν δημόσια άρα η μη συμπερίληψη του αποτελεί σκόπιμη πράξη.

 Είναι βέβαιο οτι η σημερινή διοίκηση κάνει ενα τεράστιο σφάλμα, όπως και οι υπόλοιποι σε τοπικό επίπεδο διότι δεν διαπίστωσα κανένας να επιθυμεί έστω την απειροελάχιστη αλλαγή νοοτροπίας και αυτών που είναι τα βασικά δεδομένα.

Υπήρξε αρκετές φορές Δημόσια η Πρόταση δημιουργίας ενός τοπικού μέσου ώστε αρκετά αυτόνομα blog, site, έντυπα κ.α και αυτοί που τα έχουν, να λειτουργήσουν συνολικά απο ενα σύνχρονο πλουραλιστικό μέσο που θα καλύψει το σύνολο άρα αναβάθμιση.

Όταν υπάρχει αδυναμία αντίληψης απο όλους υπάρχει η δυσαρέσκεια αρχικά η δική μου και αρκετών άλλων, όπως του Glyfada Action.

Σε αντίθεση με αυτά που προσπαθείτε και τα ονομάζω συνολικά  όλα ημίμετρα , ο Αναρχικός γνωρίζει το βέλτιστο.

Προσωπικά δεν επικοινώνησα με το γραφείο Τύπου να διαμαρτυρηθώ και συνεχίζω unterground με πέντε αναρτήσεις για πέντε αναγνώστες/ιες διότι δεν υπάρχει ενδεχώμενο αντίληψης αυτών που πλαισιώνουν τι εστί αναβάθμιση, και δεν θα ασχοληθώ περισσότερο.

Γλυφάδα 20/4/2011

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ. Καλό Πάσχα με πολύχρωμα αυγά,...... είσαστε σε άλλη διάσταση, θα τα πούμε στίς επόμενες εκλογές.
Βάζω ''στοιχήματα'' απο σήμερα, στίς επόμενες εκλογές αρχικά ο Δήμαρχος δεν είναι κανένας απο τους εκλεγμένους σήμερα στη Γλυφάδα.
Ποιός θέλει να κερδίσει εύκολα και πολλά, σήμερα τέσσερα χρόνια πρίν τις εκλογές ;
Έτσι ακριβώς αντιλαμβάνομαι την σημερινή διοίκηση.
  •  ''στοιχήματα'' στη πραγματικότητα δεν βάζω, όμως είμαι 100% σίγουρος διότι όλα εξαρτώνται απο το άτομο, την μονάδα, τον πολίτη, άρα απο εμένα και εσένα που δεν θα καλύψουν οι εκλεγμένοι του 40% σε κανένα τομέα, διότι μέχρι σήμερα μόνο αυτό ισχύει.
  • Υπάρχουν όλα τα ενδεχώμενα, πρώτον να υιοθετήσουμε το μοντέλο showbiz άρα στίς επόμενες εκλογές θα επιλέξουμε άτομα απο την showbizna και θα κάνουμε τον Δήμο reality, καλύτερα απο το παρών, θα βάλουμε και δέκα κάμερες ενα εξωτερικό συνεργείο και Ψηφιακή τηλεοπτική μετάδοση στον διαγωνισμό ταλέντων υποκριτικής, γνωρίζουν οι εκλεγμένοι. Θα διαμορφώσουμε τον χώρο κατάλληλα και θα υπάρχει ψυχαγωγική μετάδοση εκπομπών αντί συμβουλίων και συμβούλων που πράγματι δεν χρειάζονται γιατι μέχρι σήμερα δεν γνωρίζω προσωπικά το έργο τους. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στο site του Δήμου Γλυφάδας δεν αρέσουν όλα τα τοπικά blogs! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">