ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μαρία Κορινθίου: Δηλώνει tattoo maniac


Δύο πεταλούδες, μία μικρή και μία πιο μεγάλη, καθώς και την ημερομηνία που γνώρισε το σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, έκανε τατουάζ στον καρπό του αριστερού χεριού της η Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός ξεπέρασε το φόβο της για τις βελόνες και έκανε πριν από λίγο καιρό αυτό το τατουάζ στο χέρι της, διαψεύδοντας παράλληλα με αυτνό τον τρόπο τις φήμες που ήθελαν το γάμο της να περνάει κρίση.

Η Μαρία, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Το δεύτερο τατουάζ που έκανε πιο πρόσφατα ήταν δύο μάσκες θεάτρου, στο πίσω μέρος του λαιμού της, καθώς όπως δήλωσε, η υποκριτική είναι η δεύτερη μεγάλη της αγάπη μετά την οικογένειά της.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό δε θα είναι και το τελευταίο της τατουάζ, καθώς πλέον δηλώνει «tattoo maniac».
  • Εάν αυτό το δήλωνες ενώπιων κάτι Φασιστών Υποκριτών Αντιγραφέων και Κομπλεξικών Πουριτανών στο Δήμο Γλυφάδας σίγουρα θα έπεφτες θύμα δημόσιου χλευασμού.
  • Είναι παράδοξο όμως έχουμε τέτοιας μορφής συμπολίτες και δυστυχώς εχουν  δημόσια άποψη  ασκούν και κριτική, και κάνουν σχόλια τύπου (Κυκλοφορούν αναμεσά μας για αυτούς που κάνουν tattoo , λες και πρόκειται περί εξωγήινων) και είναι αυτοί που υπονομεύουν κάθε οδό αναβάθμισης της Πόλης.
  • Προσωπικά δεν εχω tattoo, , αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να κάνω ειρωνικά σχόλια σε αυτούς και αυτές που το επιλέγουν. (Θα έκανα τουλάχιστον 50 αν το ήθελα)
  • (Οι Φασίστες Κυκλοφορούν αναμεσα μας) γράφουν δημόσια και έχουν άποψη.
Ο Πρωτεργάτης,
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μαρία Κορινθίου: Δηλώνει tattoo maniac Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">