ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

To Ανέκδοτο της ημέρας: Glyfada 9/4/2011


Αναδιανομή: πόσο δίκαιη και πόσο ηθική;

Πόσο χρήσιμη είναι τελικά η έννοια της αναδιανομής όταν οι φιλόσοφοι, οι κοινωνικοί επιστήμονες και οι πολιτικοί βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα διανεμητικής δικαιοσύνης;

Ο πανεπιστημιακός ερευνητής σε ζητήματα εφαρμοσμένης φιλοσοφίας και ηθικής Christian Barry αποσαφηνίζει προβλήματα και διαμάχες γύρω από την αναδιανομή σε μελέτη του που μεταφράστηκε και δημοσιεύτηκε με ευθύνη του ΙΣΤΑΜΕ-Α. Παπανδρέου. Διαβάστε τη μελέτη.

Τουλάχιστον σε εμένα αυτό θυμίζει ανέκδοτο, δεν μπορώ να γνωρίζω το υπόλοιπο του βίου μου όπως δεν το γνωρίζει κανείς.

Μπορώ να γνωρίζω το σύνολο των υπονομεύσεων τα προηγούμενα χρόνια και σήμερα, και σαφώς θα εχω απόλυτα άδικο εαν τελέσω την όποια ενέργεια εις βάρος αυτών που ακόμα και σήμερα εμπαίζουν την νοημοσύνη του συνόλου και την δική μου περισσότερο όλων.

Σε τοπικό επίπεδο  γνωρίζουμε τι εχουν τελέσει, και την αποστροφή των εκλεγμένων, άρα συνενοχή κ. Κόκκορη, Βαρβιτσιώτη, Λανδράκη, κ.α.
  • Απλά μου το έστειλαν απο το πασόκ και το δημοσιεύω.
Σάββατο 9/4/2011

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ.  Θέλω Δημόσια την ηθική αξιολόγηση αρχικά απο τον Πρωθυπουργό που εχω καταθέσει σειρά Αιτήσεων και στη συνέχεια απο αυτόν που θεωρεί οτι είναι Κινέζος αν και είναι ο Δήμαρχος Γλυφάδας, άρα η έχουμε Κόκκορη Δήμαρχο η έχουμε στρουθοκάμηλο, πρέπει να αποφασίσει.
Αφιέρωσε ενα λεπτό κ . εκλεγμένε του ................... και δώσε μια αξιολόγηση βάση αυτών που γνωρίζεις, και σαφώς οχι σε φιλολογικό επίπεδο, δεν σε πληρώνουμε για αυτό, πληρώνεσαι ως εκπρόσωπος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: To Ανέκδοτο της ημέρας: Glyfada 9/4/2011 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">