ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ημερίδα "Οικονομία-Ανάπτυξη-Περιβάλλον'' στις 16 Μαϊου 2011


Οι ΔΗΜ.Τ.Ο. Γλυφάδας σε συνεργασία με τη Β2 ΝΟ.Δ.Ε οργανώνει εκδήλωση στις 16 Μαιου 2011 και ωρα 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Γλυφάδας με θεματα:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ- ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Μπροστά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε καθημερινώς με μια κυβέρνηση χωρις δημοσιονομικό προσανατολισμό,με ένα Μνημόνιο αναποτελεσματικό που εχει οδηγήσει την χώρα σε αύξηση της ανεργίας και σε λουκέτα την αγορά,έχοντας υποσταλει τη "σημαια" του περιβάλλοντος και της πράσινης ανάπτυξης ο Τομεάρχης Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών Νότης Μηταράκης θα μιλήσουν για την επιστροφή της οικονομίας σε πορεία βιώσιμης ανάπτυξης, την προστασία και ποιότητας ζωής του περιβάλλοντος μας και την ανάπτυξη του Πάρκου Ελληνικού που θα δώσει μια περιβαλλοντική υπεραξία στου κατοίκους.

Παρεμβάσεις θα γινούν από τον υποψήφιο Δήμαρχο Γλυφάδας και Αναπληρωτή Τομεάρχη Εμποριού Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και από τους επικεφαλής των συνδιασμών των Δήμων Βούλας –Βάρης-Βουλιαγμένης, Αργυρούπολης- Ελληνικού, Αλίμου και Π.Φαλήρου.

Η Αρχη της Δημοκρατιάς μας στηρίζεται στην πολυφωνία και αποτελεσματικότητα της συμμετοχής στον διάλογο για την ανταλλαγή απόψεων και υλοποίηση των στόχων μας.

Σας περιμενουμε ολους να ανταλλάξουμε απόψεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα μας.

ΔΗΜ.Τ.Ο.Γλυφαδας:

Ανω Γλυφαδας, Τερψιθέας, Αγια Τριαδας, Κεντρο Γλυφαδας
  • Δεν μπορω να κάνω κανένα σχόλιο για την ''Δημοκρατία'', και την ''πολυφωνία'' που εχουν μόνο οι γνωρίζοντες.
  • Κάποια στιγμη όλοι οι μετέχωντες στην πολιτική της Ελλάδας πρέπει να λογοδοτήσουν δημόσια για αυτά που ακολούθησαν στον Ν.Αττικής όσων αφορά την Ραδιοτηλεόραση και την ποιότητα της Δημο κρατίας, της πολυφωνίας, και του πλουραλισμού, όταν η Ν.Αττική δεν εχει ούτε ενα μέσο δημόσιο η ιδιωτικό στα ερτζιανά.
  • Γνωρίζουν άριστα οτι διαχώρισαν τον Ν.Αττικής σε Α και Β περιφέρεια.
  • Γνωρίζουν άριστα τι εχουν δημιουργήσει και ο γράφων καλύτερα.(Βλέπε Παράνομος 9.84 και Έβερτ, μια δεκαετία μετά τον πρωτεργάτη στα fm και ως αρμόδιος Υπουργός της Κυβερνήσεως Μητσοτάκη αντί ενδιαφέροντως για νομιμοποίηση πρωτεργατών φρόντισε τον κομματικό τους στρατό και αργόμισθους όπως και οι μετέπειτα Κυβερνήσεις εως σήμερα.) (Τι έκαναν και τι κάνουν για τον Πολίτη;)
  • Εικονική δημοκρατία που εξυπηρετεί τις προσωπικές και πολιτικές τους σκοπιμότητες και αυτών που τους υπηρετούν.
  • Όσες φορές δεις την λέξη Δημοκρατία να ανατρέχεις σε ενα λεξικό διότι στην γεννέτηρα αυτής έχουμε κομματοκρατία και τα ''παράγωγα'' του διπολικού συστήματος εναλλαγής απο το 1974 εως και σήμερα.
  • Τα  ''παράγωγα'' τα γνωρίζουν όλοι.
Γλυφάδα 8 Μαϊου 2011

Γλυφάδα web

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ. Κοίτα στην ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας αν υπάρχει ο Δημότης με εντοπιότητα στην Γλυφάδα, διότι υπάρχουν site και blog μη δημοτών, η δημοτών χωρίς εντοπιότητα.
Σπουδαία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Τέλος εαν υπήρχαν εκπρόσωποι του Πολίτη και οχι των κομματόσκυλων και των χρηματοδοτών, για 5 - 10 Πρωτεργατών που γνωρίζουμε σχεδόν όλοι, έπρεπε να υπάρξουν Επίσημες Κρατικές Αδειοδοτήσεις απο μια σκατοκυβέρνηση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ημερίδα "Οικονομία-Ανάπτυξη-Περιβάλλον'' στις 16 Μαϊου 2011 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">