ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α κατά του Φασισμού 16.5.2011 [ΒΙΝΤΕΟ]


Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α κατά του Φασισμού 16.5.2011

Με συνθήματα και προσαγωγές, αλλά χωρίς σοβαρά παρατράγουδα μέχρι αυτή την ώρα, βρίσκονται σε εξέλιξη τα δύο ταυτόχρονα συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο έχουν παραταχθεί εκατοντάδες αστυνομικοί, για να αποτρέψουν την συνάντηση των δύο ομάδων και την μεταξύ τους σύγκρουση.

Στο πρώτο, στη συμβολή των οδών Ηπείρου και 3ης Σεπτεμβρίου, που πραγματοποιείται από κατοίκους, αλλά και μέλη διάφορων ομάδων, τα αιτήματα που κυριαρχούν διεκδικούν ασφάλεια και εκδίωξη των μεταναστών.

Στο δεύτερο, το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, ακριβώς απέναντι, στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Σοφοκλέους, μπροστά από το Δημαρχείο της Αθήνας, όπου πραγματοποιείται Δημοτικό Συμβούλιο, κυριαρχεί το σύνθημα «ποτέ πια φασισμός» και κυριαρχεί η συμμετοχή μεταναστών.

Σε προσαγωγές τουλάχιστον είκοσι ατόμων από τον χώρο της “Χρυσής Αυγής” προέβη η Αστυνομία.

Επίσης συγκέντρωση στην Γ’ Σεπτεμβρίου στη συμβολή της με Ηπείρου, όπου δολοφονήθηκε ο 44χρονος Μανώλης Καντάρης, προγραμματίζουν κάτοικοι της περιοχής, αλλά και οργανώσεις.


H κάμερα του Γλυφάδα web ήταν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά του Φασισμού εξω απο το δημαρχείο της Αθήνας.


Στη Γλυφάδα οι κάτοικοι και οι εκλεγμένοι διαχρονικά πλήν ελαχίστων, είναι οπαδοί του Φασισμού, της Διαπλοκής και των ενεργειών Φασιστών κατά της Ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας, καθώς και του οτιδήποτε ήταν καθαρά τοπικό στοιχείο ουσιαστικού Πολιτισμού, όπως ο Γλυφάδα FM.

Γλυφάδα web

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ. Νομιμοποιήστε τους μετανάστες, όταν αποδεδειγμένα μετά απο δεκαετίες καθάρματα της πολιτικής της τοπικής αυτοδιοίκησης και διορισμένοι δεν νομιμοποίησαν τον πρωτεργάτη ενος χώρου σε μια Χώρα ακατονόμαστη, και ανθελλήνων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α κατά του Φασισμού 16.5.2011 [ΒΙΝΤΕΟ] Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">