ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σύλληψη 24χρονου στη Γλυφάδα για κατοχή όπλων. AΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΛΑΙΣΙΩΤΕΣ ΚΟΙΝΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών οδηγήθηκε 24χρονος Ελληνας, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στη Γλυφάδα για κατοχή όπλων.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο συλληφθείς εντοπίστηκε χθες από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής ΠΡΏΗΝ Α.Τ.ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ που κωλοβλαχοι κομπλεξικοί σχεδίασαν με κατάχρηση εξουσιών ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ παρουσία του ανέντιμου δικαστικου Δημήτρη Σαββαϊδη, την κατάσχεση του (Γλυφάδα fm) του Πρωτεργάτη Μαλάκα που επένδυσε σε μια Πόλη ανέντιμων και απατεώνων ωστε να υπάρχει σε τοπικό επίπεδο έστω ενα υποτιπώδες μέσο Πολιτισμού στα Ερτζιανά, και με την γνωστή μετεξέλιξη σειράς κατασχέσεων ,κατηγοριών, δικαστηρίων έως σήμερα, και χωρίς να εχω αποκομίσει ούτε μια δραχμή, (Με στόχο την φυσική εξόντωση Δημότη με εντοπιότητα)

Οι καλοί μπάτσοι εντόπισαν να κινείται ο δράστης ύποπτα στην περιοχή και μετά από έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο είχε επιβιβασθεί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα πιστόλι με δύο κενούς γεμιστήρες, ένα περίστροφο 38mm, τέσσερις κενοί γεμιστήρες πυροβόλου όπλου, τύπου kalasnikov, 89 φυσίγγια, δύο μεταλλικές αιχμηρές λάμες και μία περούκα.

Επίσης, σε έρευνες που διενεργήθηκαν στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο, ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες, ο ένας εκ των οποίων περιείχε μεταλλικά σφαιρίδια.

Καλώς έπραξαν οι κ. του παρόντος, (ουδέποτε όμως τα καθάρματα που αυταπάγγελτα σχεδίασαν την κατάχρηση εξουσιών είς βάρος μου, πλήρωσαν απο τους ανέντιμους δικαστικούς της Χώρας μας την τέλεση κατάχρησης εξουσιών με στόχο την φυσική εξόντωση Έλληνα Πολίτη.)

Σε μια Χώρα υποδιέστερη οίκου Ανοχής οι απατεώνες μετέχοντες της ''δικαιοσύνης'' ουδέποτε συνδράμουν υπέρ του δικαίου που καλούνται να υπηρετήσουν, και συγκαλίπτουν την τέλεση κατάχρησης εξουσιών, σε μια συντεχνία  υποστήριξης όσων μετέχουν στο γαμημένο Δημόσιο και κοινά αμοιβόμενοι ώστε να Δολοφονούν Πολίτες.

Ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει ίχνος Ντροπής και ευθιξίας σε γουρούνια εκλεγμένους που συνολικά έχουν ενημερωθεί απο τον Πρωθυπουργό της Χώρας έως τον ανέντιμο Δήμαρχο της Πόλης και χρισμένο του ΠΑΣΟΚ που έπρεπε σε πρώτη προτεραιότητα να φροντίσει και να συνδράμει ώστε απο την Πόλη που ξεκίνησε η πρώτη μετάδοση στα FM στην Ελλάδα, να δωθεί επίσημα απο την Κυβέρνηση Άδεια Ραδιοφωνικής λειτουργίας.

Άλλος ενας ανέντιμος είναι ο Περιφερειάρχης Αττικής ο οποίος ως Γλυφαδιώτης όφειλε να συνδράμει.

Τελικά πόσοι ανέντιμοι είναι οι μετέχοντες της Πολιτικής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Δημοσίου κοινά αμοιβόμενοι απο όλους, απο τα εκατομμύρια πολιτών που συνολικά διαχρονικά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, όταν γνωρίζουν οτι δεκάδες παράνομοι λειτουργούν στην Αττική καθημερινά, δεκάδες όμιλοι με παραβίαση του Συντάγματος με σειρά μέσων, πλήν του Πρωτεργάτη ενός Χώρου, μιας Χώρας, και αυτού που φρόντισε αρχικά να θέσει τον θεμέλιο λίθο.

Ο Πρωτεργάτης των FM σε μια Χώρα υποδιέστερη μπορδέλου με ανέντιμους πλαισιωτές.

Γιάννης Κουρδομένος

Γλυφάδα web

Υ.Γ. Αυτή είναι η Ελλάδα φίλοι και φίλες αναγνώστες του εξωτερικού και ειδικά των Η.Π.Α και της Νέας Υόρκης που σήμερα εχει σε λειτουργία νόμιμα 2.700 Ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Τα καθάρματα της Πολιτικής δεν νομιμοποίησαν και μετά απο Αίτηση τον Πρωτεργάτη στην Ελλάδα.
Τέλος κάνενας Πούστης απο τους δήθεν ενημερωτές δεν εχει τα αρχίδια να αναδημοσιεύση την Αλήθεια.

(Το αφιερώνω στην Μνήμη της Μητέρας μου μιας γυναίκας που ουδέποτε εδωσε αφορμή για σχόλια, που οι Γαμημένοι Κολώμπατσοι σημάδευαν και απειλούσαν με όπλα λές και ήταν εγκληματίας παραβιάζοντας οικογενειακό Άσυλο, που ουδεμία σχέση είχε με τον χώρο του σταθμού. Σε αυτούς οφείλετε η μετεξέλιξη της ασθένειας που την οδήγησε στον Θάνατο)

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟΒΛΗΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ

Ο Παπουτσής και ο Πάγκαλος να φροντίσουν ωστε να παρασημοφορηθούν τα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

Το παρόν θα αποσταλεί στό σύνολο των γαμημένων πλαισιωτών του συνόλου του Δημοσίου, Υπουργείων, του Πρωθυπουργού, Περιφερειάρχη, και λοιπών ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ.

Ετσι γράφεται η Αλήθεια ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σύλληψη 24χρονου στη Γλυφάδα για κατοχή όπλων. AΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΛΑΙΣΙΩΤΕΣ ΚΟΙΝΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">