ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το κίνημα "300 Έλληνες" απο σήμερα στην Πλατεία Συντάγματος


Από το πρωί βρίσκονται συγκεντρωμένα στην πλατεία Συντάγματος  μέλη του νέου κινήματος πολιτών «300 Έλληνες», τα οποία σκοπεύουν να παραμείνουν στο σημείο διαδηλώνοντας στο πρότυπο των κινητοποιήσεων που γίνονται στην Ισπανία.

Οι «300» ζητούν δημοψήφισμα για κατάργηση του μνημονίου, έξοδο από το Δ.Ν.Τ., άρνηση του χρέους ως προϊόν εξαπάτησης, αναθεώρηση και εκδημοκρατισμό Συντάγματος και κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Δείτε το βίντεο:





ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Φίλε και φίλη πατριώτισσα,

Η χώρα και ο λαός μας περνά την πιο δύσκολη και απειλητική φάση την νεώτερης ιστορίας του. Οι περιστάσεις απαιτούν να δείξουμε ενότητα και γενναιότητα.

Έλα και ενίσχυσε την προσπάθεια για να αποδείξουμε ότι η δημοκρατία λειτουργεί ακόμα στην χώρα που την ανακάλυψε και την χρησιμοποίησε για να δώσει τα φώτα του πολιτισμού στην οικουμένη.

Έλα και πιάσε το χέρι μας χωρίς φόβο γιατί δεν θα σε προδώσει κανένα κόμμα και κανένας δεν θα σου επιβάλλει την άποψή του .

Έλα και ένωσε τη φωνή σου με την δική μας για να λυτρώσουμε την χώρα από την αλαζονεία και τον εξευτελισμό.

Τα πιστεύω μας είναι με δύο λόγια:

•Είμαστε ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ πολιτισμένοι άνθρωποι, που σεβόμαστε τον εαυτό μας τον ίδιο ακριβώς όπως και τους συμπολίτες μας. Σκεπτόμαστε πριν μιλήσουμε, δεν προσβάλλουμε ΣΚΟΠΙΜΑ με το λόγο μας και τις πράξεις μας, επιδιώκουμε πάντα το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ θεωρώντας το ΙΔΙΟ με το προσωπικό.

•Συμμετέχουμε ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ χωρίς ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ και ΕΓΩΙΣΜΟ, θεωρούμε την ΕΥΗΜΕΡΙΑ και το ΕΥΖΕΙΝ του συμπολίτη μας ΙΕΡΟ και ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ σαν να επρόκειτο για το δικό μας και ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ την ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.

•Σεβόμαστε ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ και δίνουμε ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ στους καλοπροαίρετους εκπροσώπους τους, αλλά και ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ τους έχοντας ΒΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ αν και θεωρούμε και ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΝ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΔΩΡΟ.

GlyfadA web
  • Είναι βέβαιο οτι αρκετοί θα θεωρήσουν την συγκεκριμένη πράξη ανοησία, διότι είναι οπαδοί αυτών που οδήγησαν την Χώρα στο παρόν. (Άλλωστε ο κάθε Βουλευτής εχει βολέψει περισσότερους/ες απο 300.)
  • Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΕΤΗΡΑ ΧΩΡΑ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  • Πραγματικά χαίρομε για κάθε κίνηση των πολιτών ενάντια στην απόλυτη ανευθυνότητα των εκλεγμένων, οι οποίοι συνειδητά δολοφονούν Πολίτες στη Χώρα τους, ενω προστατεύουν τα δικαιώματα των αλλοδαπών και την νομιμοποίηση αυτών.
  • TI ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το κίνημα "300 Έλληνες" απο σήμερα στην Πλατεία Συντάγματος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">