ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τζένη Μπαλατσινού: Εγκαίνια του Beautyworks Γλυφάδας και δεν με κάλεσε




Είσαι κακιά και με σειρά από κόμπλεξ, όπως και ο Πέτρος!

Αρχικά γελάς σαν ηλίθια, έχεις βαμμένα τα νύχια κόκκινα ενώ είσαι ταυτόσημη του Κωστόπουλου άρα Πασόκα, να τα βάφεις μόνο πράσινα.

Με αυτό το vintage φόρεμα Roland Mouret σε αποχρώσεις μπετόν αρμέ δεν με ψήνεις με τίποτα, (μάπα το πεπόνι), ενώ οι πλατφόρμες Prada είναι μπανάλ και αποκρουστικές.

Την επόμενη φορά, όταν το κλείσεις και ανοίξεις καινούργιο, να μείνεις εντελώς γυμνή και να με καλέσεις ώστε να σε ντύσω με την τελευταία λέξη τεχνολογία αιχμής. (Είχα παραλείψει να αναφέρω ότι σήμερα τα ρούχα πρέπει να συνδυάζουν ένδυμα και αξεσουάρ - δυο σε ένα)

GlyfadA web

* Το παρόν αποτελεί σάτιρα και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Κάλλιστα αν δεν υπήρχε η ετικέτα ΣΑΤΙΡΑ για τα δικά σας δεδομένα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ηλεκτρονικό Μπούλινγκ (Bullying)
Η αλήθεια είναι ότι βγαίνει μια ψιλοεμπάθεια,  δεδομένου ότι ποτέ δεν συγχώρησα τόσο τον Κωστόπουλο, όσο και τους ΠΑΣΟΚ, για την κατάφωρη παραβίαση των θεσπισμένων νόμων επί αρκετά χρόνια λειτουργίας του εμπορικού ΚΛΙΚ FM σε ζώνη συχνοτήτων που δεν του άνηκε. 

Αν ανατρέξετε σε πολλά forum, ασχολούμενων με τα ερτζιανά, θα έχετε τη πλήρη εικόνα τι δημιούργησε το ''σοσιαλιστικό'' ΠΑΣΟΚ, όπως και εν γένει το σύνολο των κομμάτων εξουσίας, δημιουργώντας νόμους που ήταν αδύνατον να εφαρμοστούν (τηρηθούν) στη πράξη, λόγω νεοελληνικής κουλτούρας (νοοτροπίας) καθώς και των συμφερόντων των εμπλεκόμενων. 

Η πραγματικότητα - αλήθεια - είναι σαφέστατη: Με ισχύ θεσπισμένων νόμων που αφορούσαν τη ραδιοφωνία του Ν.Αττικής, δεν υπήρχε η εφαρμογή τους στη πράξη για τους πολλούς, και κερδισμένος ήταν ένας (1) όπως και συγκεκριμένα κόμματα - πολιτικοί. (Αναφέρομαι στη ζώνη συχνοτήτων 87,7 - 88,5 MHZ του Ν.Αττικής που καταλάμβανε ολόκληρη το ΚΛΙΚ, ενώ έπρεπε σύμφωνα με το νόμο να λειτουργούν 20 - 30 τοπικά ραδιόφωνα χαμηλής ισχύος στην Αττική)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τζένη Μπαλατσινού: Εγκαίνια του Beautyworks Γλυφάδας και δεν με κάλεσε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">