ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Καρατζαφέρης και ο Χατζηνικολάου πάνε πακέτο

Τελικά σε μια χώρα που πράγματι σήμερα είναι υποδιέστερη οίκου ανοχής ακούς και διαβάζεις τα πάντα όλα.

Απο το ενα άκρο της χώρας εως το άλλο υπάρχει διάχυτη η άποψη οτι μασκαράδες βρίσκονται στο ελληνικό κοινοβούλιο και η δυναμική τους πηγάζει απο άτομα κομπλεξικά και ανεγκέφαλα.

Δεν μπορει να εξηγηθεί διαφορετικά η δήλωση Καρατζαφέρη ούτε και η πρακτική δημοσιοποίησης απο τον Χατζατζάρη της Δημοσιογραφίας.

Τι εννοεί ο Καρατζαφέρης με τέτοιου είδους δηλώσεις και δωράκια, οτι εξαγοράζει την συνείδηση των πολιτών.

Οι πολίτες είναι ηλίθιοι και δεν γνωρίζουν ποιός είναι και τις πρακτικές του;

Παραθέτω την δήλωση Καρατζαφέρη και τα συμπεράσματα δικά σας. Τουλάχιστον εγω προσωπικά δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. (Είσαστε κομπλεξικοί, Ρώτα τον τεχνικό σου τον Γιωργάκη.)

Ο απαξιωτικός τρόπος, με τον οποίο μίλησε χθες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής για την Αστυνομία εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις...Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης είπε σήμερα: «Αν ο κ. Παπουτσής και οι άλλοι υπεύθυνοι, θεωρουν ότι η Αστυνομία δεν κάνει καλά τη δουλειά της, τότε δεν έχουν παρά να στείλουν τα παιδιά τους να υπηρετήσουν στα Σώματα Ασφαλείας!».

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. έκανε αυτήν τη δήλωση με την ευκαιρία της δωρεάς τριών αλεξίσφαιρων γιλέκων κι ενός μηχανήματος φαξ στο αστυνομικό τμήμα Αταλάντης.
(Εάν πραγματικά η Ελληνική Αστυνομία πάσχει σε τέτοιο βαθμό εγω ο φτωχότερος όλων να δωρίσω απο ενα φάξ στα τοπικά τμήματα της Γλυφάδας.)

Ο κ. Καρατζαφέρης επεσήμανε ότι τελευταία τα κρούσματα παραβατικότητας αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο και σχολίασε: «Η Αστυνομία χρειάζεται αυτήν την περίοδο στοργή. Όχι προπηλακισμούς σαν αυτούς του κ. Παπουτσή...».

real.gr
 
Υ.Γ. Η Αστυνομία χρειάζεται αυτήν την περίοδο στοργή ώστε να δολοφονεί έντιμους πολίτες και να προστατεύει κοινά αμοιβομένους απατεώνες Καρατζαφέρη (Κάλφα).

  • Για λίγα πράγματα μπορείς να αισθάνεσαι τιμή σήμερα κ. κοινά αμοιβόμενοι και υπονομευτές, διότι ουδείς ενδιαφέρεται πραγματικά για την Χώρα. (Η ''Χώρα'' είναι ο κάθε ''βαλόμενος πολίτης'' και σαφώς δεν είναι τα κόμματα, οι παρατάξεις, και οι βολεμένοι κοινά αμοιβόμενοι.)
  • Δεν με ενδιαφέρει καθόλου σε αντίθεση με άλλους η προβολή, η επισκεψιμότητα, οι εντυπώσεις, οι φαμφάρες. Είμαι η Χώρα όπως κάθε Πολίτης, και εσείς είσαστε οι Πουλημένοι.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Καρατζαφέρης και ο Χατζηνικολάου πάνε πακέτο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">