ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τζούλια Αλεξανδράτου: ............ μπορείς μονο να μαιμουδίζεις


Η Τζούλια κοπιάρει και αντιγράφει ετεροχρονισμένα οτι εχουν κάνει άλλες πρίν απο αυτή και συγκεκριμένα η RIHANNA πρόσφατα.

Με την συγκεκριμένη κίνηση δεν υπάρχει ενδεχόμενο αντιστροφής διότι υπάρχει η προιστορία και το ενα δάκτυλο πρός τους Έλληνες Ελληνίδες δεν είναι απολύτως τίποτα σε σχέση με ολόκληρο το χέρι σου μέσα στο στόμα (Μην γράψω τίποτα άλλο χειρότερο.) Μαλακισμένο μαϊμουδάκι.

Γλυφάδα web

Y.Γ. Κάνε κάτι πρωτότυπο εστω για μια φορά, και ας είναι η απόλυτη αποτυχία.
Κάνε μου τη χάρη να μην φοράς κόκκινο χρώμα ούτε μαύρο.


Το κόκκινο και το μαύρο είναι ''σοβαρά χρώματα'', πάρε ως παράδειγμα τον Κόκκορη διαχρονικά εμφανίζεται με ενα μαύρο κοστούμι και κόκκινη γραβάτα. (Τουλάχιστον το μαύρο να μην το φοράτε.)
Εαν τύχει και κάποιος καλαμοκαβαλημένος απο τους γνωστούς σου διαβάσει την ανάρτηση υπάρχει καινούργια πρόταση για DVD, μόνο που αυτή τη φορά θα έχεις άλλο ρόλο, της ''Λεκάνης'', διότι ο πρωτεργάτης βρίσκεται πιο μπροστά απο τον ΣΕΙΡΗΝΑΚΗ.'' (Υπάρχει η λεκάνη της μεσογείου, της νοικοκυράς, της τουαλέτας κ.α. Επιλέγεις και παίρνεις.)
  • Κάθε νόμισμα εχει δυο όψεις σε όλα, και όλους τους τομείς.
  • Την επόμενη φορά πρόσεξε τι δηλώσεις θα κάνεις δημόσια για υπονομευτές και κομπλεξικούς, και ειδικά για κομματόσκυλα που δεν έχουν ούτε την εντοπιότητα στη Γλυφάδα και σκουλήκια της Πολιτικής επέλεξαν να στηρίξουν ώστε να υπονομεύουν διαχρονικά στη Γλυφάδα.
  • Τι υπηρετούν και πρεσβεύουν το γνωρίζουν αρκετοί.
  • Σε αντίθεση των καλαμοκαβαλημένων προσωπικά είμαι το τίποτα. (Το τίποτα μπορεί να τους ξεφτιλίζει, ας κάνουν μια προσπάθεια οι καλαμοκαβαλημένοι.)
  • Τέλος κάποιοι έβαλαν τον θεμέλιο λίθο στην Ελλάδα ώστε πολλά σκουληκάκια να εχουν δημόσιο λόγο, βήμα, προβολή, κ.α.
  • Διαχρονικά δεν ξεχνάω, χέστηκα για τους υπόλοιπους.(Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ)
Αυτολογοκρισία στο τέλος λόγω ηθικής δεοντολογίας και υπ'όψιν οτι η αρνητική διαφήμιση αποδίδει περισσότερο της θετικής.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τζούλια Αλεξανδράτου: ............ μπορείς μονο να μαιμουδίζεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">