ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πλέι οφ: Εκδίκηση και κρίσιμες μάχες


Εκδίκηση θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ στο αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα (19.30, Novasports 1).Το τελευταίο του χαρτί για να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ παίζει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (17.15, Novasports 2) για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.

Μονόδρομος για Παναθηναϊκό

Το τελευταίο του χαρτί για να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ παίζει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (17.15, Novasports 2). Η νίκη στο σημερινό παιχνίδι αποτελεί μονόδρομο για τους «πράσινους», οι οποίοι ξεκίνησαν τα πλέι οφ με βαθμολογικό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους και μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, έχουν υποχωρήσει στην τρίτη θέση. Παράλληλα το «τριφύλλι» θέλει να πάρει το αίμα του πίσω από τους «ερυθρόλευκους», που έχουν εξελιχθεί σε κακό του δαίμονα αυτή την σεζόν, καθώς μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι τεταμένη λόγω της απογοητευτικής παρουσίας στα πλέι οφ και της διοικητικής αβεβαιότητας που υπάρχει. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος πήρε χθες ψήφο εμπιστοσύνης από την διοίκηση, θα έχει στην διάθεση του τους Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη και Σπυρόπουλο που δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή στο Βόλο. Θα απουσιάσει ο τραυματίας Χριστοδουλόπουλος, ενώ ο Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής και τους Σεϊταρίδη, Γκοβού, Πλεσί, Μαχλελή, Ιωαννίδη και Μαυρία.

Οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν το άγχος και την πίεση των αντιπάλων τους για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανό το ευρωπαϊκό όνειρο. Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Μόνχε και Ρόκκας και τον τραυματία Ούμπιντες. Ο Σανκαρέ ταξίδεψε στην Αθήνα, αλλά η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου απαρτίζουν οι: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Σανκαρέ, Άλβαρες, Μαρτίν, Σολάκης, Μητρόπουλος, Ζέλεσι, Τομά, Ακόστα, Ζαραδούκας, Γκότοβος, Ντολεζάι, Μπρέσκα, Νέμεθ, Ζέρης, Ψυχογιός και Αναστασίου.

Ρεβάνς και πρόβα για σεντόνι

Εκδίκηση θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ στο αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα (19.30, Novasports 1) και παράλληλα να επανέλθει στην πρώτη θέση των πλέι οφ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την «Ενωση» στο ΟΑΚΑ την Κυριακή και στο σημερινό ματς θέλει πάση θυσία τη νίκη. Οσον αφορά στους φιλοξενούμενους λογικά θα είναι ικανοποιημένοι με την ισοπαλία, καθώς θα διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Αν, βέβαια, καταφέρουν να αλώσουν την Τούμπα τότε θα κάνουν ένα τεράστιο βήμα για να τερματίσουν πρώτοι στα πλέι οφ.

Στον αγωνιστικό τομέα το ευχάριστο για τον Μάκη Χάβο, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών του ΠΑΟΚ, είναι ότι θα έχει στη διάθεση του τους Βιεϊρίνια και Λίνο που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Αντίθετα θα απουσιάσει ο Μουσλίμοβιτς, που ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό στην χθεσινή προπόνηση. Θα λείψουν ακόμη ο τραυματίας Ιβιτς και ο τιμωρημένος Τσιρίλο. Την αποστολή των γηπεδούχων απαρτίζουν οι: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Ετό, Γκαρσία, Λίνο, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί στην Τούμπα χωρίς τους Λυμπερόπουλο, Καφέ, Γιάχιτς και Γκέντσογλου. Οι 20 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Μανόλο Χιμένεθ είναι οι εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Ματέος, Δέλλας, Καράμπελας, Μανωλάς, Νταντόμο, Ντιόπ, Λαγός, Μπαχά, Μάκος, Κλωναρίδης, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λεονάρντο, Νασούτι, Έντερ, Σκόκο.
  • Διαδύκτιο ίσον ο κλέψας του κλέψαντος, άρα παπαριές.
Γλυφάδα web
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πλέι οφ: Εκδίκηση και κρίσιμες μάχες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">