ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α - Πορεία των εργαζομένων στη Βουλή


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε πριν από λίγα λεπτά το προσωπικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα γραφεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., στην πλατεία Καραϊσκάκη, ενώ αυτή την ώρα κατευθύνεται προς τη Βουλή.

Στη συγκέντρωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Ηλίας Ηλιόπουλος, εκτελεστικός γραμματέας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ..

Η Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. ζητεί την απόσυρση της νομοθετικής ρύθμισης που προβλέπει την αύξηση των ωρών εργασίας από 30 σε 40 εβδομαδιαίως για το παιδαγωγικό προσωπικό των παιδικών και βρεφικών σταθμών και στο υπόλοιπο προσωπικό του Δημοσίου και των Ο.Τ.Α. από 37,5 σε 40 ώρες.

Με την 24ωρη απεργία, η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αντιδρά και στις προωθούμενες υποχρεωτικές μετατάξεις για το «πλεονάζον» προσωπικό των δήμων σε άλλους Ο.Τ.Α. ή σε υπηρεσίες του Δημοσίου.

Παράλληλα, ζητεί να αποσυρθεί και η διάταξη που αφορά στη σύναψη δημοσίων συμβάσεων των Ο.Τ.Α. με ιδιώτες για τις υπηρεσίες της καθαριότητας και συλλογής - μεταφοράς στερεών αποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών.
  • Όλοι εσείς οι εργαζομένοι των Δήμων και κοινά αμοιβόμενοι έχετε συνδικαλιστικά όργανα και Δικαιώματα.
  • Ο Μόνος που δεν ειχε, ουτε εχει δικαιώματα, είναι ο Πρωτεργάτης των FM στην Ελλάδα.
  • Ακόμα και σήμερα συνεχίζουν Γουρούνια να πλαισιώνουν δήθεν θέσεις εκπροσώπησης.
Γλυφάδα web

Σήμερα εχουμε σε τοπικό επίπεδο εκλεγμένους απο το 40% των Δημοτών, άρα Δημοκρατία του τίποτα, και ανεύθυνους πλαισιωτές στους οποίους περάσαμε την διαχείρηση των χρημάτων του συνόλου, ωστε να συνεχίζουν ως Φασίστες την μη εκπροσώπηση των Δημοτών, και να συνεχίζουν τις υπονομεύσεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α - Πορεία των εργαζομένων στη Βουλή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">