ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αν ζωστούμε με πυρομαχικά και ανατιναχτούμε


Παπακωνσταντίνου: Αν ζωστούμε με πυρομαχικά και ανατιναχτούμε, θα καταστρέψουμε τους γύρω μας και θα έχουμε ανατιναχτεί και εμείς, (Σας λιβανίζουνε πολλά χρόνια.)


Πέμπτη και Παρασκευή τραπεζικές πηγές εκτιμούν ότι σηκώθηκαν περί τα 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ συνολικά! Σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις τον μήνα Μάιο οι εκροές υπολογίζονται σε τουλάχιστον 4 δισ. ευρώ από 2 δισ. ευρώ τον Απρίλιο.

Η πλειοψηφία των καταθετών που έσπευσαν για ανάληψη αφορά συνταξιούχους και μικροκαταθέτες και τα ποσά που σήκωναν κυμαίνονται από 2-3.000 μέχρι 10 -15.000 ευρώ. Κίνητρο στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν ο φόβος μήπως η χώρα οδηγηθεί σε πτώχευση, οι καταθέσεις δεσμευθούν έστω και προσωρινά και μείνουν χωρίς ρευστό ή ακόμα και να χάσουν τις αποταμιεύσεις τους.
  • Πραγματικά είμαστε πρωτοκόπανοι και οχι μόνο αρκετοί, έπρεπε να σας εχουμε στείλει να ζωστείτε με τα πυρομαχικά και να ανατιναχθείτε μακριά απο εμάς, όπως μακριά απο εμάς είναι η άσκηση της πολιτικής σας, και η εκπροσώπηση των πολιτών στην πλασματική Δημοκρατία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αν ζωστούμε με πυρομαχικά και ανατιναχτούμε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">