ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ: Καθημερινά υπάρχουν προτάσεις στον Δήμο Γλυφάδας

Σε καθημερινή βάση επισκέπτονται τον Δήμο Γλυφάδας με σειρά προτάσεων για καλλιτεχνικές παραστάσεις.


Υπάρχει το βασικό δεδομένο οι γνωρίζοντες πως θα αποσπάσουν τα χρήματα όλων εμάς, ώστε να παρουσιάσουν μια τοπική εκδήλωση.


Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς τα τεκτενώμενα στον παρελθόντα χρόνο και πόσα χρήματα διατέθηκαν ώστε να υπάρχουν εκδηλώσεις με μικρή απείχηση (Μικρότερη και απο την καθημερινή επισκεψιμότητα αυτού του τοπικού blog με λίγες αναρτήσεις, σκόπιμα διότι η αύξηση επισκεψιμότητας είναι βάση του αριθμού αναρτήσεων σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα.)


Είναι γνωστά όλα, απλά το επισημαίνω διότι για όλους εμάς των ερτζιανών της τοπικής ραδιοφωνίας οι κύριοι πλαισιωτές δεν επιθυμούσαν και δεν επιθυμούν ούτε να μας γνωρίζουν.


Τουλάχιστον θυμάμε και ίσως και κάποιοι άλλοι, οτι αρκετοί σε τοπικό επίπεδο ανιδιοτελώς και με δαπάνη εκατομμυρίων χωρίς κανένα έσοδο η σκοπιμότητα, μπαίναμε σε καιρούς που δεν υπήρχαν τα χιλιάδες μέσα του σήμερα σε χιλιάδες σπίτια των δημοτών.


Αυτός ήταν και είναι ο Πολιτισμός Ουσίας, οτιδήποτε άλλο είναι εμπόριο και επιχείρηση.


Γλυφάδα web

Ο Πρωτεργάτης,

Γιάννης Κουρδομένος.


Υ.Γ. Διαπιστώνουμε διαχρονικά τον Πολιτισμό των υπολοίπων και ειδικά των πλαισιωτών και αρμοδίων.
Ποιούς εχει επιλέξει ο Μαλάκας Δήμαρχος Γλυφάδας στον τομέα Πολιτισμού ώστε να μην εχω δικαίωμα να τους χαρακτηρίζω ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΑΙΣΙΩΤΕΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ: Καθημερινά υπάρχουν προτάσεις στον Δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">