ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οργανώνονται Ομάδες Εργασίας στο Σύνταγμα - Πάγκαλος εναντίον Αγανακτισμένων !



Οργανώνονται Ομάδες Εργασίας, στις ακόλουθες κατηγορίες:

1. Τεχνική Υποστήριξη
2.Εφοδιασμός Υλικού
3.Εκδηλώσεις-Καλλιτεχνικά
4.Υγεία-Καθαρισμός
5.Γραμματειακή Υποστήριξη
6.Ομάδα Νομικής Υποστήριξης
7. Ομάδα Σίτισης
8. Ομάδα Μεταφράσεων
9. Ομάδα Περιφρούρησης

Παρακαλούνται όσοι μπορούν, να προσφέρουν τα ακόλουθα υλικά.

Επίσης, ο καθένας που μπορεί να προσφέρει συγκεκριμένο υλικό, να τσεκάρει το αντικείμενο στη λίστα, για αποφυγή διπλών συνεισφορών:

-Καρέκλες
-Τραπέζια
-Σκηνές
-Λινάτσες & στράτσα
-Ταμπλό
-Μπογιές, μαρκαδόροι
-Πινέλα
-Σελλοτέηπ
-Υπολογιστές (για το κέντρο ενημέρωσης & για ν΄ανεβαίνουν άμεσα στο διαδίκτυο ανακοινώσεις από την Πλατεία)
-Μπαλαντέζες
-Μικροφωνικό
-Προτζέκτορας για βίντεο
-Πανί Προβολής
-Ηχεία
-Σακούλες Σκουπιδιών
-Χαρτί Α4

Παγκαλος εναντιον Αγανακτισμενων !

Ο Πάγκαλος σε συνέντευξη του στο τύπο της Κυριακής απαξιώνει τον αγώνα των αγανακτισμένων και σχολιάζει ότι δε μπορούν να προσφέρουν τίποτα!! (ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΟΙΝΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟ;) Επιπλέον, ζητάει να ψηφιστεί καινούριος εκλογικός νόμος, για ακόμα πιο ισχυρή κυβέρνηση του πρώτου κόμματος!

Την ώρα που όλο και περισσότεροι Έλληνες διαδηλώνουν στους δρόμους ειρηνικά και ανανεώνουν καθημερινά το ραντεβού τους στις πλατείες, ο Θεόδωρος Πάγκαλος φαίνεται να θεωρεί ασήμαντο αυτό που συμβαίνει στη χώρα εδώ και τέσσερις ημέρες.

Ερωτηθείς σχετικά απαντά ότι "Η διαμόρφωση ενός πολιτικού κινηματος όσο και αν αυτό δυσαρεστεί ορισμένους, που ακολουθούν τη μόδα των τεχνολογιών δεν εξαρτάται από τα like και τα unlike του Facebook", καθώς φαίνεται ότι οι "Αγανακτισμένοι" πολίτες δεν τον ανησυχούν ιδιαίτερα.

(ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΚ ΚΑΙ Η Ν.Δ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ;)

"Τα εύκολα όχι πολλές φορές ενώνουν πιο άνετα, απ' ό'τι τα πολύ πιο δύσκολα ναι" λέει ο Θεόδωρος Πάγκαλος και συνεχίζει: "δείτε την Αίγυπτο. Που οδήγησε το κίνημα του Facebook; Στην εδραίωση σκληρού στρατιωτικού ελέγχου στη χώρα. Κινήματα χωρίς ιδεολογία και οργάνωση, δηλαδή κινήματα που βασίζονται σε ένα συναίσθημα σε μια οργή, δύο πράγματα μπορεί να προσφέρουν. Είτε ενός είδους ανώδυνη και αναποτελεσματική τελικά εκτόνωση, που δεν ενδιαφέρει καν την πολιτική αυτή καθ' εαυτήν, είτε ανοίγουν το δρόμο για την κατάληψη της εξουσίας με αντιδημοκρατικές μεθόδους σε οργανωμένες μειοψηφίες".

Ο  Πάγκαλος καταλήγει λέγοντας ότι πολιτικό κίνημα θα σχηματιστεί όταν στο πανό, δεν βλέπουμε μια διαρκή άρνηση όπου τεράστια όχι δεσπόζουν και καταπίνουν τα πάντα, αλλά όταν δούμε μια ιδέα, για την οποία αξίζει κάποιος να κάνει θυσίες.

(ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΡΟΛΟΣ ΩΣ ΚΟΙΝΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.)

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επιτίθεται σε όσους προτάσσουν σενάρια για επιστροφή στη δραχμή, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο θα μας πήγαινε στο χειμώνα του 41.

" Μόνο οι μαυραγορίτες θα πλουτίσουν και αυτοί είναι που διακινούν αυτά τα σενάρια", δηλώνει χαρακτηριστικά επισημαίνοντας μάλιστα πως υπάρχουν Έλληνες που έχουν ποντάρει τα λεφτά τους στην καταστροφή της χώρας.

GlyfadA web
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οργανώνονται Ομάδες Εργασίας στο Σύνταγμα - Πάγκαλος εναντίον Αγανακτισμένων ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">