ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καινούργια πεζοδρόμια στο σπίτι του διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Γλυφάδας

Είδαμε συνεργεία του Δήμου Γλυφάδας να έχουν ξεκινήσει την κατασκευή πεζοδρομίου στην περιοχή της Αιξωνής επί των οδών Δαβάκη και Σαλαμίνος.
Αυτό όμως που μας έβαλε σε σκέψεις είναι ότι η κατασκευή του πεζοδρομίου ξεκίνησε δίπλα από το σπίτι του διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γλυφάδας.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αναδημοσίευση απο το τοπικό blog GlyfadaAction

Y.Γ. Μετά απο 35 χρόνια καθίκια εκλεγμένοι της Γλυφάδας, στην οδο Καρχηδόνος 8, σε κτίσμα που ανέλαβε ο Νικηφόρος Τσαρούχας και μένει ημιτελές δεκαετίες δεν υπάρχει πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα μετά απο βροχές να υπάρχει πρόβλημα.

Εαν σύντομα οι αρμόδιοι δεν φροντίσουν ωστε να φτιάξουν πεζοδρόμιο, η Υπηρεσία του Δήμου θα γίνει λαμπόγυαλο.

Αρκετά χρόνια υπάρχει η ανοχή σε απατεώνες πλαισιωτές μια μειοψηφίας Δημοτών που φροντίζουν διαχρονικά τα του οίκου τους.

Ανάλογες περιπτώσεις υπάρχουν σε εκατοντάδες Δημότες, δεν θα πλημμυρίζουμε εφόρου ζωής.

Γνωρίζουν όλοι σε ποιές περιπτώσεις είναι υπόχρεος ο δήμος και οι τεχνικές υπηρεσίες του, όπως και οι εκλεγμένοι που στηρίζονται προεκλογικά απο λαμόγια γνωστούς και φίλους ώστε να μην ισχύσουν τα ενδεδειγμένα και να γίνονται κάποια ρουσφέτια και εξυπηρετήσεις ημετέρων και λοιπών.
Η σήψη προτίστως είναι σε επίπεδο κοινωνίας - κοινωνικού συνόλου, και στη συνέχεια υπεισέρχεται στη πολιτική... Πάμε για 40 χρόνια χωρίς πεζοδρόμιο σε οδό που υφίσταται κτίσμα που ο μηχανικός του πέθανε και ο ιδιοκτήτης αδυνατεί να το τελειώσει.

Πές μου τώρα ότι είναι υπερβολή να τους στείλω στον διάολο όλους...

Γιάννης Κουρδομένος

Γλυφάδα web 19/5/2011

Δεν υπάρχει καμία αποδεκτή διαδικασία πλέον σήμερα, και εαν πρέπει να πάω και ισόβια για απατεώνες ανεύθυνους, θα πάω.

Υ.Γ 2014: Αναθεωρώντας πλήρως δεν έκανα λαμπόγυαλο την τεχνική υπηρεσία του δήμου, μιας και θα τους έκανα μεγάλη χάρη για αποδεδειγμένα λαμόγια να υποστώ τις κυρώσεις. ''Πετύχαμε'' όμως να ξηλώσουμε την κακοδιοίκηση Κόκκορη απο την διοίκηση, (ξέρεις οφείλετε σε μεγάλο βαθμό και σε εμένα, όμως σε μια κοινωνία πολιτικής σήψης αυτά δεν αναγνωρίζονται) και από τον Σεπτέμβρη αρχίζει μεθοδικά η αληθινή ανιδιοτελής ''αντιπολίτευση'' κατά όλων των τοπικών κάπηλων, που σαφώς γνωρίζουν πάρα πολλά, όμως, περιορίζονται σε ζητήματα εντυπώσεων, δεδομένων των εκατομμυρίων που εισπράτουν ετησίως.

Ειδικά για κάποιους ''αριστερούς'' που εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια, γνωρίζεται όλοι ότι δεν υπήρξε ούτε μια τοποθέτηση για σειρά διαφορετικών ζητημάτων που γνώριζαν, άρα, σαφέστατα έχουμε περιπτώσεις καθολικής καπηλίας. Παράλληλα υπάρχουν και πολλά που αγνοούν οι συμπολίτες μας για τις σχέσεις μεταξύ εμπλεκομένων σε τοπικό επίπεδο.

Αν είναι δυνατόν? Ζητήματα που τέθηκαν δημόσια ραδιοφωνικά  επανειλλημένα επι χρόνια στο παρελθόν - καθημερινά - την δεκαετία του 90, ακόμη και σήμερα να υφίστανται, ενώ ο ένας πέθανε, ο άλλος πέθανε, κάποιοι άλλοι δεν είναι πλέον δήμαρχοι, και κάποιοι άλλοι θέλουν να γίνουν ώστε να συνεχίζεται μια παράσταση πουστιάς άνεφ προηγουμένου χωρίς το ελάχιστο ενδεδειγμένο παραγώμενο.

Κόκκορης για τη Γλυφάδα ίσον ΤΕΛΟΣ, και για το παρόν και για το μέλλον, όμως ακόμη παραμένει χρήσιμος για τη συγκυβέρνηση ΝΔ&ΠΑΣΟΚ που τον έχει ''διορίσει'' όπως έχουν ''διορισμένο'' και τον Παπανικολάου, ώστε να εξυπηρετηθούν τα σχέδια και τα οικονομικά οφέλη μερικών γνωστών οικογένειων της διαπλοκής κ.τ.λ.

Αν δεν υπάρξει ένα θετικό σχόλιο απο εμένα, απο εσένα, και εν γένει απο χιλιάδες, ότι και να έχει πετύχει κάποιος/οι πάει στο βρόντο.

Η αλήθεια δεν παραποιείται, ούτε χρειάζεται να την κατασκευάσεις, απλά υπάρχει.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Καινούργια πεζοδρόμια στο σπίτι του διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">