ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Καθολικός Φορτιστής Έρχεται (Ορθόδοξος θα υπάρξει;)

Κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών, σε σύνοδο στη Γενεύη, συμφώνησαν να εισαγάγουν έναν καθολικό φορτιστή για MP3 players, δίσκους και κινητά τηλέφωνα, όπως έγραψε το Reuters, με πηγή τη Διεθνή Ένωση Τηλεπικοινωνιών του ΟΗΕ (ITU).



Ο φορτιστής θα πωλείται με ένα ξεχωριστό καλώδιο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη μεταφορά δεδομένων. Σύμφωνα με τον οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών που συγκεντρώνει τις κυβερνήσεις και εταιρείες γύρω από την ανάπτυξη των προτύπων στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, με αυτό το τρόπο θα αποφεύγουν την ανάγκη για ξεχωριστά καλώδια και φορτιστές για κινητά τηλέφωνα και διάφορα γάτζετ, θα μειωθεί το κόστος και τα ηλεκτρονικά απόβλητα. Από την άλλη πλευρά οι παραγωγοί δεν θα είναι υποχρεωμένοι να προσφέρουν τα ηλεκτρονικά προϊόντα τους πάντα με φορτιστή.

Πάνω στο νέο σχέδιο θα δουλεύουν το «Telecom Italia», το «Orange», το «AT & T», το «Telefonica», το «Suiskom», το «Belgakom» και η Κινεζική Ακαδημία της έρευνας στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.


Ο νέος εξοπλισμός θα είναι κατάλληλος για φωτογραφικές μηχανές, ασύρματα ακουστικά και συσκευές GPS και θα είναι κατασκευασμένα από οικολογικά υλικά. Επιπλέον, αναμένεται η καινούργια συσκευή να φορτίζει πιο γρήγορα και, συνεπώς, θα εξοικονομεί ενέργεια και θα είναι φιλική προς το περιβάλλον.
  • Συγχαρητήρια να υπάρχει ενας φορτιστής για το απόλυτο αξεσουάρ του συνόλου των πολιτών και ειδικά των κυριών και δεσποινίδων που το έχουν ανα χείρας κολλημένο με logo. Δεν κάνουν σχεδόν τίποτα αλλο απο το να μιλάνε συνέχεια στο κινητό.
Γλυφάδα web
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Καθολικός Φορτιστής Έρχεται (Ορθόδοξος θα υπάρξει;) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">