ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Glyfada 10/5/2011 - Ο Πέτρος Ιμβριος διαμαρτυρόμενος στον Δήμο Γλυφάδας

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Πέτρος Ιμβριος και δημοτικός σύμβουλος στη Γλυφάδα με την παράταξη του Δημάρχου Κώστα Κόκκορη σήμερα Τρίτη 10 Μαίου στις 12: 30 επισκέφτηκε το γραφείο του Δημάρχου όμως ο Δήμαρχος ήταν απών.

Στη συνέχεια είχε μια σύντομη συνάντηση με το αντιδήμαρχο και αμέσως μετά οδηγήθηκε στο ''γραφείο Τύπου'' του Δήμου όπου και εξέφρασε διαμαρτυρία για το γεγονός μη ενημερωσής του για τοπικές εκδηλώσεις όπως ήταν ο εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας.

Συγκεκριμένα είπε στους αρμοδίους του γραφείου τύπου οτι δεν παρακολουθεί τηλεόραση όμως έτυχε και είδε σε κάποιο κανάλι το θέμα του εθελοντικού καθαρισμού της παραλίας.

Είπε οτι ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης κάνει τραγικό λάθος που δεν ενημερώνει τους συμβούλους για εκδηλώσεις του Δήμου και για το γεγονός του οτι δεν ήταν παρών στην εκδήλωση.

Ακόμα είπε οτι ο Κώστας Κόκκορης εαν θέλει και επιθυμεί την επανεκλογή του για δεύτερη θητεία πρέπει να φροντίσει σε όλες τις εκδηλώσεις να υπάρχουν δημοφιλείς σύμβουλοι ώστε να υπάρχει το ενδιαφέρων του κόσμου.

Κατάφερα να αποσπάσω μια φωτογραφία κατά την εξοδο του απο το ''γραφείο τύπου''.



Δεν χρειάζεται να κάνω προσωπικό σχόλιο, διότι το τοπικό blog στη Γλυφάδα του δημότη με εντοπιότητα δεν υπάρχει στην ιστοσελίδα του Δήμου απο τους αρμοδίους του γραφείου τύπου.

Γλυφάδα web

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Glyfada 10/5/2011 - Ο Πέτρος Ιμβριος διαμαρτυρόμενος στον Δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">