ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Glyfada 8 Μαϊου 2011 - Καθαρισμός της παραλίας


Την παραλία της Γλυφάδας καθαρίζουν στις 9.30 το πρωί, εθελοντικές οργανώσεις της περιοχής με την υποστήριξη του δήμου, βέβαια η προσέλευση κόσμου σε ενα δήμο 140.000 κατοίκων ήταν ελάχιστη.

Πρίν απο τις 9.30 πέρασα απο τις μαρίνες της Πόλης και η εικόνα σε σημεία που δεν θα καθαριστούν περιγράφεται με την σημερινή φωτογραφία.


Ανέβασα την κάμερα λίγο πιο ψηλά και η είκονα είναι σαφώς καλύτερη με θέα τον ορίζοντα.


Ακριβώς την ωρα που οι λίγοι εθελοντές καθάριζαν ενα τμήμα της παραλίας οδηγήθηκα σε κοντινή απόσταση και παράλληλα με την διαφημιστική αφίσα του καθαρισμού στην τεχνική υπηρεσία του δήμου Γλυφάδας υπήρχε ενας άστεγος που κοιμάται εξω απο τον χώρο.



Με ενόχλησε αφάνταστα η εικόνα, καθώς και η υποκρισία των αρμοδίων του δήμου Γλυφάδας οι οποίοι γνωρίζουν, εχουν αρμόδιες υπηρεσίες και δεν κάνουν τίποτα.
Ενοχλημένος απο την εικόνα αυτή οδηγήθηκα στην μητρόπολη Γλυφάδας και εκείνη τη στιγμή στις 10.00 τελούσαν μια βάπτιση.


Επέστρεψα στο σημείο καθαρισμού για άλλη μια φωτογραφία.


Το βασικό ζητούμενο είναι η διαφήμιση και η προβολή κάποιων, η ουσία είναι οτι σχεδόν το σύνολο των δημοτών εχει αποστραφεί πλήρως απο κάθε τοπικό ζήτημα.
Στο δικό μου μυαλό είχε μείνει η εικόνα εξω απο την τεχνική υπηρεσία.


Ετσι λοιπόν άφησα την φιέστα της πολυεθνικής coca cola και οδηγήθηκα στην οδο Γούναρη που εκείνη την ώρα τεχνική υπηρεσία της Δεη αντικαθιστούσε μια κολώνα παροχής ρεύματος.



Το θέμα ηταν ο καθαρισμός της παραλίας, η κάλυψη απο τον πρωτεργάτη σαφώς δείχνει πολλά περισσότερα.
Ειλικρινά λυπάμε για την κατάντια του Πολιτισμού, και δεν κάνω ρεπορτάζ, διότι εάν κάνω ρεπορτάζ θα ενοχλήσω πολλούς στη Γλυφάδα. 
Σήμερα και μετά απο το σύνολο των υπονομεύσεων, δεν θελω να περάσω δημόσια ουτε την αποψή μου  για σειρά ζητημάτων. (Απλά λυπάμε για αυτούς και το επιπεδο τους.)


Γλυφάδα web Κυριακή 8 Μαϊου 2011

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας συνεχίζει να φιμώνει απο την ιστοσελίδα του Δήμου που πληρώνω και πληρώνουμε τοπικό μέσο Δημότη Γλυφάδας.
Το φωτογραφικό υλικό είναι πλούσιο όσων αφορά τον καθαρισμό της παραλίας, όπως και μια σειρά απο βίντεο. (Διαχρονικά ως γνώστης προστατεύω την ανωνυμία των παρευρισκομένων. Άλλοι αποσκοπούν στην διαφήμιση, την προβολή, και τις σκοπιμότητες.)

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Glyfada 8 Μαϊου 2011 - Καθαρισμός της παραλίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">