ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Kώστας Κόκκορης: Να σηκωθεί να φύγει το ΙΚΑ Γλυφάδας.[Γέλιο και μόνο γέλιο προκαλούν οι δημόσιες απόψεις του Δημάρχου]


Η Γλυφάδα  τα τελευταία χρόνια εχει αυξήσει κατακόρυφα τον πληθυσμό της, ενω οι πρακτικές των εκλεγμένων παραμένουν στην δεκαετία του 1960.
Συνολικά οι Εκλεγμένοι είναι απο το 40% των Δημοτών της Πόλης.
Εχουμε Διαχρονικά Οτι Μας Αξίζει???

Γέλιο και μόνο γέλιο προκαλούν οι δημόσιες απόψεις του Δημάρχου που σαφώς δεν κάνει σάτιρα όπως εγω, είναι κοινά αμοιβόμενος και αρμόδιος.
  
ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Ειναι Λογικό να γίνεται η παράνομη στάθμευση - Να σηκωθεί να φύγει το ΙΚΑ αλλιώς θα είμαστε σε πόλεμο -Δεν είναι Δουλειά της Δημ.Αστυνομίας να κάνει το χωροφύλακα - Είναι δουλεια της Τροχαίας.

ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ: - Μέχρι να φύγει το ΙΚΑ θα αφήνετε τη Λεωφόρο να μποτιλιάρει? - Δηλαδή πονάει δόντι κόψει κεφάλι ? Σήμερα επειδή θα βγαίνατε στον ΑΕΡΑ στείλατε τη Δημ.Αστυνομία!!! - ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ?

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων στο ΣΚΑΪ 100,3 και τον Άρη Πορτοσάλτε ο Δήμαρχος Γλυφάδας για το μποτιλιάρισμα, με καθημερινό τον κίνδυνο Ατυχήματος, έξω απο το Ι.Κ.Α Γλυφάδας!!!
  • Καλύτερα που δεν ακούω ραδιόφωνο, δεν παρακολουθώ τηλεόραση, και δεν ασχολούμε ιδιαίτερα.
  • Ο ρόλος των εκλεγμένων και των υπηρεσιών του Δήμου είναι συγκεκριμένος, και εαν ήμουν στη θέση του ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ θα του έσερνα τα εξ'αμάξης.
  • Σε μια χώρα υπιοδιέστερη οίκου ανοχής σε όλους τους τομείς, όσοι επιθυμούν την πλαισίωση και εκτίθονται Δημόσια κοινά αμοιβόμενοι, οφείλουν να αναλαμβάνουν πάσα ευθύνη για οτιδήποτε συμβαίνει σε τοπικό επίπεδο, ενω αυτοί πετάνε το μπαλάκι της αρμοδιότητας ο ένας στον άλλο.
Αναδημοσίευση απο το Glyfadanews blog, σε μια σύνχρονη Πόλη του 21ου αιώνα εχουμε τοπικά blog και site ενημέρωσης. Είχε προηγηθεί προ καιρού ανάρτηση για πέντε δέκα αναγνώστες/ιες στην υψηλών προδιαγραφών Δημοκρατία που έχουμε σε τοπικό επίπεδο, με την καθημερινή κατάσταση εντός του Ι.Κ.Α Γλυφάδας.

Γλυφάδα web

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ. ''Μέχρι να σηκωθεί να φύγει το Ι.Κ.Α'' κάποιοι οφείλουν να φροντίσουν την όλη διαδικασία.
Είναι προτιμότερο να υπάρχει ενας δημοτικός αστυνομικός καθημερινά τις ώρες αιχμής στο Ι.Κ.Α , όταν αποδεδειγμένα δίνουμε συνολικά Εκατομμύρια ευρώ ωστε οι διευθυντές των υπηρεσιών του Δήμου και σύμβουλοι να φτιάχνουν ''καινούργια πεζοδρόμια εξω απο τα σπιτάκια τους'' η άλλες ''εκδηλώσεις χιλιάδων ευρώ'', και άλλοι να ''διορίζουν τα συγγενικά τους πρόσωπα.''
Για αυτούς υπάρχουν χρήματα, για τσιμεντοποίηση υπάρχουν χρήματα, για οτι επιθυμεί ο κάθε εκλεγμένος υπάρχουν χρήματα, για την σωστή εξυπηρέτηση των Δημοτών δεν υπάρχουν χρήματα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Kώστας Κόκκορης: Να σηκωθεί να φύγει το ΙΚΑ Γλυφάδας.[Γέλιο και μόνο γέλιο προκαλούν οι δημόσιες απόψεις του Δημάρχου] Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">