ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

KKE: Πάλη για λαϊκή εξουσία



KKE: Πάλη για λαϊκή εξουσία είναι το σύνθημα του ΚΚΕ, βέβαια πόση πάλη χρειάζεται;

Πόσες διώξεις, πόσα δικαστήρια, πόσες κατηγορίες επί δεκαετίες και με όλους σας απόντες; Αναφέρω αυτά τα λίγα στον πρόλογο δεδομένου ότι συμφωνώ για την λαϊκή εξουσία - κυριαρχία, και προσωπικά είχα καταλήξει, όπως το ΚΚΕ, ότι το ορθότερο είναι η ανατροπή όλων των νεοφιλελεύθερων κομμάτων.

Δεδομένου ότι δεν υπήρξαν τα ερτζιανά του λαού στη χώρα μας, και ειδικότερα στο Ν.Αττικής, τα κόμματα πρόδωσαν τους πολίτες, και το πνεύμα του νομοθέτη είναι συστημικά, ελεγχόμενα, εμπορικά ΜΜΕ της πλουτοκρατίας - διαπλεκόμενα - πως θα μπορούσε να υπάρξει λαϊκή εξουσία;

Χωρίς μαζική ενημέρωση στα χέρια του λαού, και όχι λίγων οικογενειών της πλουτοκρατίας, υπάρχει ενδεχόμενο λαϊκής εξουσίας;
Αν οι φωνές για λαϊκή εξουσία είναι ''πνιγμένες'' και σχεδόν περιθωριακές, και σε ισχύ βρίσκονται ισχυρά συμφέροντα που με χιλιάδες έμμισθους προβάλουν σαχλαμάρες στον Ελληνικό λαό, υπάρχει ενδεχόμενο λαϊκής εξουσίας; Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο ο λαός αυτούσια να βρεθεί στην εξουσία χωρίς τα μαζικά ΜΜΕ στα χέρια του. Οφείλατε ως αριστερά να πιέσετε ώστε τα μαζικά ΜΜΕ να βρίσκονται στα χέρια του λαού, και όχι των έξι (6) οικογενειών. 

KKE: Πάλη για λαϊκή εξουσία

Μόνο η πάλη για λαϊκή εξουσία και αποδέσμευση από την ΕΕ μπορεί να δώσει λύση για το λαό. Τα σκληρά παζάρια μεταξύ κυβέρνησης και ΕΕ δεν αφορούν τα νέα επαχθή μέτρα σε βάρος του λαού και της δημόσιας περιουσίας, στα οποία ήδη έχουν συμφωνήσει, αλλά το τι και πόσο θα πάρουν τα μονοπώλια και πώς θα μοιραστούν οι ζημιές από την κρίση τους.

Ο λαός τώρα πρέπει να απορρίψει αποφασιστικά τα διλήμματα και τους εκβιασμούς της πλουτοκρατίας και των κομμάτων της για «μέσα ή έξω από την ευρωζώνη», ή με ποια μορφή θα γίνει αναδιάρθρωση του χρέους.

Συμπόρευση με το ΚΚΕ, οργάνωση στους τόπους δουλειάς και κατοικίας,αντεπίθεση για να μην πτωχεύσει ο λαός.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: KKE: Πάλη για λαϊκή εξουσία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">