ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έλενα Παπαρίζου: LOVE ME CRAZY - Η Έλενα δεν είναι εντάξει

Άλλο ένα νέο τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου που συμπεριλαμβάνεται στην τριπλή συλλογή Greatest Hits And More!!!

Βέβαια η Έλενα δεν είναι εντάξει όπως και άλλοι γιατί δημόσια υπάρχει η πρόταση να σκηνοθετήσω ενα κλίπ που θα μείνει στην ιστορία των Ελληνικών δεδομένων ως μοναδικό, και δεν υπάρχει ανταπόκριση.

Η αγγλική εκδοχή του «Ό,τι νιώθω δεν αλλάζει», τους στίχους του οποίου υπογράφει ο Νίκος Μωραΐτης, έρχεται να σας ξεσηκώσει… LOVE ME CRAZY..!

Το Greatest Hits And More, που περιλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές της αγαπημένης σας pop τραγουδίστριας,κυκλοφορεί την στιγμή που η Έλενα έχει μια από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της καριέρας της με το εδώ και ένα μήνα Νο.1 στα ραδιοφωνικά charts «Baby It’s Over», που σηματοδοτεί ένα ακόμα πιο συναρπαστικό μέλλον.

Έλενα Παπαρίζου – Greatest Hits And More: Μια πολυτελής κασετίνα που αποτυπώνει με τον πιο συναρπαστικό τρόπο, το φαινόμενο Έλενα Παπαρίζου.


Ο Πρωτεργάτης η πρωτοκόπανος.

Γλυφάδα web

Υ.Γ. Η Ελλάδα εχει μια μοναδικότητα σε όλους τους χώρους, οι γνωρίζοντες και οι σκοπιμότητες.
Βέβαια για ενα κλίπ ο πρωτεργάτης χρειάζεται 15 μέρες γύρισμα, και τουλάχιστον δυο μήνες μοντάζ.
Τέλος δεν είναι κατάλληλη εποχή για σπατάλες, οπότε η πρόταση ισχύει και η σκηνοθεσία θα είναι δωρεάν προϊον Απόλυτου Πολιτισμού. (Αρκεί μια φορά να υπάρξει κάποιος η κάποια με μεγαλύτερη τρέλα απο την δική μου ώστε να τολμήσει να δοκιμάσει ενα πείραμα.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έλενα Παπαρίζου: LOVE ME CRAZY - Η Έλενα δεν είναι εντάξει Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">