ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Mιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: To καλό της Γλυφάδας

Η παράταξη «Μαζί για τη Γλυφάδα» είναι εδώ ενεργή και θα συνεχίσει να είναι ενεργή δίνοντας τη μάχη για μία καλύτερη και διαφορετική Γλυφάδα».

Ομιλία του Βουλευτή B΄Αθηνών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σε ημερίδα των Τ.Ο. Γλυφάδας & Β2 ΝΟ.Δ.Ε στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15) στις 17 Μαΐου 2011 με θέμα: «Οικονομία-Ανάπτυξη-Περιβάλλον-Μητροπολιτικό Πάρκο.

Φίλες και Φίλοι,

Βρίσκομαι σήμερα μπροστά σας όχι μόνο ως βουλευτής της Β΄ περιφέρειας Αθηνών αλλά και ως επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τη Γλυφάδα». Είναι γνωστό άλλωστε ότι στις τελευταίες δημοτικές εκλογές έδωσα έναν έντιμο αγώνα για την αλλαγή της Γλυφάδας και θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά, και από αυτό το βήμα τους πολίτες που ήλθαν στις κάλπες για να με τιμήσουν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους.

Σας δηλώνω ανεπιφύλακτα ότι η Δημοτική Παράταξη «Μαζί για τη Γλυφάδα» είναι εδώ ενεργή και θα συνεχίσει να είναι ενεργή δίνοντας τη μάχη για μία καλύτερη και διαφορετική Γλυφάδα. Άλλωστε η παρουσία του συνδυασμού σε όλα τα δημοτικά συμβούλια της πόλης φέροντας μια σειρά προτάσεων αποδεικνύει ότι δεν κάνουμε αντιπολίτευση με στόχο την αποτυχία του έργου της δημοτικής αρχής αλλά αντιπολίτευση για το καλό της πόλης.
  • Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στη Γλυφάδα εχει έστω ενα σχόλιο για τις ενέργειες της σημερινής Διοίκησης και αρμοδίων που φροντίζουν τα του οίκου τους και κοινά αμοιβόμενοι αντί να εκπροσωπήσουν και να επιλύσουν τα χρόνια προβλήματα των Δημοτών και της Πόλης;
Καινούργια πεζοδρόμια στο σπίτι του διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Γλυφάδας

Aυτής της νοοτροπίας διαχρονικά οι αρμόδιοι κ Βαρβιτσιώτη;

Σαφώς των άκρων  είναι πάντα ο εκτός εαυτού Δημότης.

Γλυφάδα web blog
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Mιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: To καλό της Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">