ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Oι Αυλοκόλακες του Κώστα Κόκκορη στη Γλυφάδα

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα αν η αντιπολίτευση απέφευγε την στείρα αντιπολιτευτική τακτική της και συνεργαζότανε στον τρόπο του εφικτού με αυτήν την Δημοτική Αρχή, οι Γλυφαδιώτες σύντομα θα απολάμβαναν καλύτερες ημέρες.

Ο συντάκτης του συγκεκριμένου άρθρου μπορεί να δηλώσει δημόσια ποιές θα είναι οι καλύτερες ημέρες και για ποιούς ακριβώς;
Οι δημότες έστειλαν κάποιους σε συγκεκριμένες θέσεις ώστε να τύχουν εκπροσώπησης, και βάση αυτών που γνωρίζουν όλοι στη Γλυφάδα συνεχίζεται το Μπάχαλο ενός Δήμου Κακοδιοίκησης, Ανευθυνότητας, Διαπλοκής, και εργαζομένων οι οποίοι δεν γνωρίζουν τα βασικά όσων αφορά την θέση πλαισίωσης.

Όσο εκλαϊκευμένη μπορεί να είναι μια προσέγγιση του τύπου Μπάχαλο, ώστε να μην γράψω αυτά που δηλώνουν καθημερινά Δημότες που επισκέπτονται το γραφείο του Δημάρχου και τις Υπηρεσίες του Δήμου, είναι η πραγματικότητα.

Σε καθημερινή βάση υπάρχουν Δημότες που φεύγουν απο το Δημαρχείο εκστομίζοντας ύβρεις διότι σε σειρά περιπτώσεων οι αρμόδιοι δεν γνωρίζουν τι ισχύει νομικά σε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας τους. 

Καλύτερες ημέρες για εσάς αυλοκόλακες;

Γλυφάδα web

Γιάννης Κουρδομένος
 
Y.Γ. Σας κάνω μεγάλη χάρη που δεν γράφω ακόμα τι συμβαίνει στον Δήμο Γλυφάδας.
Κοιτάξτε τι εχουν κάνει στην ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας.
Ποιοί εχουν δημόσιο λόγο και άποψη απο υλοποίηση που πληρώνω και πληρώνουμε;
Oι αυλοκόλακες και γνωρίζοντες;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Oι Αυλοκόλακες του Κώστα Κόκκορη στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">