ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O πιο ακριβοπληρωμένος Δικηγόρος στο πλευρό του Στρος Καν

Στις Ή.Π.Α η νομοθεσία για τους βιαστές είναι σκληρή, υπάρχουν όμως τα παράθυρα και οι ακριβοπληρωμένοι δικηγόροι με άκρες όπως ο  Μπέντζαμιν Μπράφμαν.

Ποιος είναι ο Μπέντζαμιν Μπράφμαν; Ο 63χρονος δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπιση του γενικού διευθυντή του Δ.Ν.Τ., είναι ένας από τους πιο γνωστούς και ακριβοπληρωμένους της Νέας Υόρκης, ο οποίος έχει «ξελασπώσει» αρκετές διασημότητες.

Ο Μπέντζαμιν Μπράφμαν ήταν ένας εκ των δύο συνηγόρων υπεράσπισης του βασιλιά της ποπ Michael Jackson, το 2006, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με την κατηγορία σεξουαλικής παρενόχλησης ενός 13χρονου αγοριού. Τότε, ο Μπράφμαν και ο δεύτερος δικηγόρος Mark Geragos αποσύρθηκαν από την υπόθεση οικειοθελώς, δηλώνοντας ότι «μετά από έρευνες και συνομιλίες με ανθρώπους του κτήματος του, είναι καλύτερα για εμάς να αποσυρθούμε». Ευχήθηκαν «κάθε τύχη» στον Michael Jackson και έδωσαν την υπόθεση σε άλλη δικηγορική φίρμα.

Στο πελατολόγιό του περιλαμβάνονται οι διάσημοι ράπερ Jay-Z και P. Diddy, ο αστέρας του αμερικανικού ποδοσφαίρου Plaxico Burress και ο διάσημος ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ Star. Όλοι τους χτύπησαν την πόρτα του Μπράφμαν όταν βρέθηκαν κατηγορούμενοι για οπλοκατοχή, ξυλοδαρμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Αν και η αμερικανική δικαιοσύνη είναι ιδιαιτέρως αυστηρή με αυτά τα ποινικά αδικήματα, η νομική του δεινότητα του 63χρονου δικηγόρου, κατόρθωσε να «ρίξει» τους πελάτες του στα μαλακά, με χρηματικά πρόστιμα, μικρές ποινές φυλάκισης, ακόμη και με αθώωση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O πιο ακριβοπληρωμένος Δικηγόρος στο πλευρό του Στρος Καν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">