ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Tο Ένστικτο Επιβίωσης Απο Την Ελένη. [Glyfada web]

Γράφει η Ελένη.

Η ζωή γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη (ανεργία, εγκληματικότητα, μειώσεις μισθών, αυξήσεις στα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης), με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να αποξενώνονται όλο και περισσότερο ο ένας απο τον άλλον.

 Αυτό έχει ως συνέπεια τα ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία είναι εντονότερα στην εφηβεία, καθώς και την υπογεννητικότητα, η οποία μαστίζει εδώ και δεκαετίες την Ελλάδα και τώρα και την Κύπρο.

Άραγε τα παιδιά, ή ακόμα και αρκετοί νέοι και μεσήλικες, είναι τρελλοί εκ φύσεως και χρειάζονται παρακολούθηση απο ψυχολόγους ή φταίνε σε μεγάλο βαθμό τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία έχουν ως απόρροια τα ψυχολογικά;

Οχι, δεν χρειαζόμαστε ψυχολόγους και ψυχίατρους, αλλά μια δουλειά με ενα αξιοπρεπή μισθό και μια πιο υγιή ζωή κοντά στη φύση και τις ελληνικές μας παραδόσεις. Τους ψυχολόγους και τους ψυχίατρους τους επιβάλλει η παγκοσμιοποιήση, η οποία μας θέλει άρρωστους και τρελλούς -ή να μας παρουσιάζει ως τέτοιους- έτσι ώστε να μην έχει κύρος η γνώμη μας. Ένα σας συμβουλεύω: Όποιος σας πει οτι χρειάζεστε ψυχολόγο ή ψυχίατρο να προβάλετε τα πιο πάνω επιχειρήματα, δηλαδή οτι το προβλήμα το έχει η κοινωνία γενικότερα και όχι εσείς. Τα προβλήματα ανεργίας και ανασφάλειας προκαλούν ψυχολογικές ανησυχίες, παρά ψυχολογικά προβλήματα. Δεν χρειαζόμαστε ψυχολόγους, αλλά ριζικές κοινωνικές αλλαγές. Αν δεν πραγματοποιηθούν σύντομα αυτές οι αλλαγές, θα δυσκολευτούμε να επιβιώσουμε σε αυτή την κονωνία ζούγκλα που έχει επιβάλλει με το ζόρι η παγκοσμιοποίηση.

Όποιος έχει το ένστικτο της επιβίωσης πρέπει να γνωρίζει ότι οφείλει να διαιωνίσει τη φυλή του με περισσότερο από ένα παιδιά και οτι αυτά τα παιδιά πρέπει να μεγαλώσουν χαρούμενα και ασφαλή. Όποιος δεν σκέφτεται έτσι και δεν αγωνίζεται για τη διαιώνιση της λευκής φυλής κάθε μέρα που περνά, είναι προδότης και του αξίζει κάθε περιφρόνηση και απομάκρυνση απο το κοινωνικό σύνολο ως παραδειγματική τιμωρία.

Οι νέοι άντρες και γυναίκες πρέπει να πάψουν να βλέπουν ανταγωνιστικά ο ένας τον άλλο και να ενωθουν σε κοινούς αγώνες ενάντια στην ανεργία και το αβέβαιο μέλλον που τους κληροδότησε μια διεφθαρμένη αλήτικη γερουσία, η οποία όχι μόνο το σεβασμό της νεολαίας δεν πρέπει να έχει, αλλά την καταδίκη και τη συνεχή καταδίωξη της. Δεν σημαίνει οτι επειδή κάποιος είναι μεγαλύτερος και επειδή κατέχει μια θέση ισχύος εγώ πρέπει να τον σεβαστώ απο τη στιγμή που αυτός δεν σέβεται εμένα. Η ηλικία του δεν μου λέει τιποτα, ουτε η θέση του, απο τη στιγμή που καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα μου ακριβώς επειδή έχει την εξουσία.

Αυτός είναι ακόμα ένας λόγος για να μην τον σεβαστώ και να τον καταδιώξω, απο τη στιγμή που τον εξέλεξα για να με προστατεύει και να με υπερασπίζεται και τελικά πράττει μόνο σύμφωνα με το συμφέρον του και τον τυχοδιωκτισμό του. Οι νέοι πρέπει να πάρουν το μέλλον της χώρας στα χέρια τους και να τιμωρήσουν παραδειγματικά αυτούς που τους κλέβουνε εδώ και χρόνια το δικαίωμα σην ευτυχία καταδικάζοντάς τους στο σκοτάδι της ανεργίας, της εγκληματικότητας και του πολυπολιτισμού.

Η λύση για ένα νέο δεν είναι να γίνει ομοφυλόφιλος ή λεσβία για να περνά καλά κρυμμένος πίσω απο τη δικαιολογία της δήθεν εκγενετούς ασθένειας. Με αυτό το πρόσχημα οι δήθεν ομοφυλόφιλοι δεν κάνουν παιδιά και έτσι αποφεύγουν την ανάληψη ευθυνών. Είναι εύκολο να δηλώνεις ομοφυλόφιλος για να κρυφτείς απο τους κοινωνικούς αγώνες και για να πάρεις απαλλαγή απο το στρατό. Αυτό μόνο δειλία δείχνει. Παραδέχομαι οτι υπάρχουν πολλοί εκ γενετής ομοφυλόφιλοι, αλλά αδυνατώ να πιστέψω οτι τόσα εκατομμύρια ευρωπαίοι είναι πραγματικοί ομοφυλόφιλοι και δεν γίνανε για άλλους λόγους. Η λύση δεν είναι να γίνουμε γκέι, τρανσέξουαλ, λεσβίες ή καλόγεροι και καλόγριες. Μόνο οι δειλοί και ευνουχισμένοι κλείνονται στα μοναστήρια. Πρέπει να διώξουμε το φόβο απο την καρδιά μας και να τολμήσουμε.

Οι γενναίοι άντρες και γυναίκες δίνουν τη μάχη μέσα στην κοινωνία και δεν φοβούνται να αντιμετωπίσουν καταστάσεις και να αναλάβουν ευθύνες. Δεν φοβούνται τις αλλαγές και τολμούν να ατενίσουν ένα καλύτερο μέλλον το οποίο θα επέλθει μετά απο ριζικές κοινωνικές αλλαγές. Δεν γεννήθηκαμε δειλοί, μας κάνανε δειλούς απο μικρούς οι δουλοπρεπείς θεσμοί της κοινωνίας όπως το σχολείο το οποίο μας θέλει μαντρωμένα αρνιά και ο φόβος του να χάσουμε την εύνοια του καθηγητή και κατ επέκταση τον καλό βαθμό αν τολμήσουμε να διαφωνήσουμε μαζί του και πούμε ελεύθερα τη γνώμη μας και τις απόψεις μας. Δυστυχώς αυτό γίνεται σε μεγάλο βαθμό και στα πανεπιστήμια. Φίμωση λοιπόν και μάντρωμα επικρατεί στη ζωή μας απο τα παιδικά, σχολικά και πανεπιστημιακά μας χρόνια.

Ο άνθρωπος δεν γεννιέται για να γίνει δειλός, δουλοπρεπής και υποταγμένος, αλλά για να γίνει πολεμιστής. Οταν του καταπατούν το δίκιο του και αδικούν αυτόν και την οικογένεια του πρέπει να αντεπιτίθεται με οργή και χωρίς οίκτο για τον εχθρό. Το ένστικτο επιβίωσης πρέπει να τον καθοδηγεί, αλλιώς είναι καταδικασμένος να αφανιστεί διότι στόχος του εχθρού είναι να βγάλει απο τη μέση τον αντίπαλο για να επιβιώσει εκείνος.

Ας αναλογιστούμε ποιοι ήταν οι ένδοξοι προγόνοι μας και ποια τα κατορθώματα τους, έτσι ώστε να αναγεννηθεί στην ψυχή μας το αθάνατο πνεύμα τους το οποίο θα μας καθοδηγήσει σαν πυρσός μέσα απο ένα βαθύ σκοτάδι στο φως της πραγματικής ζωής και της απελευθέρωσης.
  • Ελενίτσα  τα πιστεύεις αυτά που γράφεις;
  • Υπήρξε κάποιος ''τρελός'' στο παρελθόν που τα πέρασε επανελλημένα δημόσια, ωστε να εισπράξει οτι εισέπραξε, (διαπιστώνω ετεροχρονισμένα μια επανάληψη)
  • ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;
Ο Πρωτεργάτης,

GlyfadA web

Y.Γ. Δεν αλλάζει τίποτα σε αυτή τηv Xώρα.

Εάν πρέπει ο κάθε πάροχος της Απόλυτης Αλήθειας να τυνχάνει αυτής της μεταχείρησης διαχρονικά σε μια Κοινωνία ελλειματικού Πολιτισμού (Διότι μπορώ να διακρίνω την Αλήθεια απο την Υποκρισία και διαπιστώνω στο κείμενο οτι υπάρχει η έκφραση της Αλήθειας που πηγάζει εσωτερικά σε κάθε άνθρωπο χωρίς σκοπιμότητες ) , η διαφοροποίηση είναι μόνο δια μέσω ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.
Ποιοί θα την κάνουν;
Διαχρονικά όλοι και όλες μόλις απακατασταθούν στον οποιοδήποτε βαθμό ξεχνούν τα πάντα. (Μόνο το δικό τους δίκαιο και συμφέροντα, Πλασματικός Πολιτισμός.)
Τέλος, αν και διακρίνω μια τάση ακροδεξιά η οποία δεν είναι δικό μου χαρακτηριστικό, αρκετά απο αυτά αφορούν εκαταντάδες χιλιάδες ανθρώπους πλήν ενός, του Πρωτεργάτη.

(Εχω πάρει όλα τα θετικά και αρνητικά απο το σύνολο της κάθε ιδεολογίας, και τελικα κατέλειξα πριν απο πολλά χρόνια. Μόνο με Επανάσταση και στη συνέχεια Άμεση Δημοκρατία θα αλλάξει το ελάχιστο στην Ελλάδα.)
  • Είμαι ο μόνος που δημόσια θα δηλώνω μέχρι τέλους, οτι οι νεοέλληνες είναι ο χειρότερος λαός του Πλανήτη, και ειδικά οι εκλεγμένοι και οι πατατρεχάμενοι τους, αδιάφορο τι σχόλια μπορεί να κάνουν.
  •  Τους δώσαμε και τους δίνουμε το δικαίωμα να λαμβάνουν, να απολαμβάνουν των θέσεων, των προνομίων, των αρμοδιοτήτων, και ουδείς να αναλλαμβάνει των ευθυνών του.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Tο Ένστικτο Επιβίωσης Απο Την Ελένη. [Glyfada web] Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">