ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αντώνης Ρέμος: Tο Make a wish ζήτησε να γίνει ο πρεσβευτής του

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα που αφορά τον Αντώνη Ρέμο θυμήθηκα οτι κάποιοι φρόντισαν επιμελώς ωστε διαχρονικά στη Χώρα μου να μην εχω ανθρώπινα δικαιώματα.

Κάποιοι θεωρούν οτι είναι άνθρωποι και βάση του ρόλου που τους παρέχουμε στερούν τα ανθρώπινα δικαιώματα άλλων.

Τέλος πάντων το θέμα ήταν ο Αντώνης και με αφορμή την 31η επέτειο της πρώτης ευχής, και την ένωση της με τα υπόλοιπα παραρτήματα σε όλο τον κόσμο, το «Make a wish» ζήτησε από τον Αντώνη Ρέμο να γίνει ο «πρεσβευτής» του και να βοηθήσει όσο μπορεί κι εκείνος με τον δικό του τρόπο.


Ο δημοφιλής τραγουδιστής, με μεγάλη τιμή και χαρά δέχτηκε την πρόταση να εκπροσωπεί στο μέλλον τον συγκεκριμένο οργανισμό, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη διάδοσή του.

Στο παρελθόν μάλιστα, είχε πραγματοποιήσει την ευχή του μικρού τότε Ανδρέα, που είχε ζητήσει να τραγουδήσουν μαζί στο στούντιο το τραγούδι «Χαμογέλασε».

Ο 15χρονος τώρα Ανδρέας, ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την υγεία του και δήλωσε πολύ συγκινημένος για αυτή του την εμπειρία. Αποκάλυψε επίσης στους δημοσιογράφους, πως την ημέρα της ηχογράφησης, ο Αντώνης Ρέμος του έδωσε ένα από τα βραβεία Αρίων του..

Τέλος, μιλώντας στις κάμερες και όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν να κάνει σύντομα και αυτός ένα παιδί, ο τραγουδιστής δήλωσε πως αγαπάει πολύ τα παιδιά και θα ήθελε να κάνει, αλλά όπως είπε έχουν άλλοι προτεραιότητα.
  • Διαχρονικά στη Χώρα μας εχουν άλλοι  προτεραιότητα σε όλα, και τους παρέχουμε την δυνατότητα να εχουν τις θέσεις αρμοδίων χωρίς να κάνουν τίποτα.
  • Έτσι απλά για τους πέντε αναγνώστες/ιες.
  • Υπάρχει αδυναμία αντίληψης διαχρονικά απο κάποιους τι σημαίνει στέρηση ανθρωπίνων δικαιώματων στη Χώρα σου, και ουδείς να αναλαμβάνει ως αρμόδιος.
  • Καμία σχέση με το θέμα της επικαιρότητας, άλλωστε πάντα εκει βρίσκεται το ενδιαφέρων όλων.
  • Πραγματικά οταν διαβάζω για οργανισμούς, οργανώσεις, κόμματα. παρατάξεις, κ.α. δεκαετίες, εχω σοβαρό πρόβλημα αντίληψης εαν βρίσκομε στην Χώρα μου η στο Διάστημα.
Γλυφάδα web
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αντώνης Ρέμος: Tο Make a wish ζήτησε να γίνει ο πρεσβευτής του Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">