ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΣΡ: Πρόστιμο στη ΝΟVA για τις ταινίες πορνό!

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε σήμερα δύο πρόστιμα ύψους 15.000 ευρώ το καθένα, στη Nova για τους τηλεοπτικούς σταθμούς Novacinema 1 και Novacinema 3, με το αιτιολογικό της υποβάθμισης προγράμματος.

Συγκεκριμένα.το Συμβούλιο επέβαλε την κύρωση κατά πλειοψηφία, μειοψήφησαν μόνο ο πρόεδρος Ιωάννης Λασκαρίδης και το μέλος Κώστας Στεφανάκης, για τη μετάδοση ταινιών πορνό, μετά τις 12 το βράδυ.

Αξίζει να τονίσουμε πως τα δυο κανάλια είναι συνδρομητικά και επίσης η δορυφορική πλατφόρμα της Nova παρέχει στους συνδρομητές της τη δυνατότητα κλειδώματος των συγκεκριμένων προγραμμάτων. Δεδομένων αυτών η επιβολή των προαναφερθέντων προστίμων προκάλεσε αίσθηση. Τέλος, το Συμβούλιο επέβαλε την κύρωση της σύστασης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, για μετάδοση σειράς μυθοπλασίας η οποία έδειχνε να γίνεται χρήση ναρκωτικών ουσιών, στις 17:00 μμ, δηλαδή σε ώρα τηλεθέασης και ανηλίκων.
  • Eίνα σαφές ποιός είναι ο πρόεδρος του ΕΣΡ  Ιωάννης Λασκαρίδης, ποιοι τον επέλεξαν, ποιούς υπηρετεί, και ποιάς Νοοτροπίας είναι ο υπηρέτης της Διαπλοκής της δήθεν ανεξάρτητης Αρχής που μετά απο σειρά αιτήσεων δεν έκανε επανεξέταση της Αιτήσεως του Πρωτεργάτη ενός Χώρου στην Ελλάδα, απλά μετά απο σειρά αιτήσεων το 2004 υπέγραψε Δίωξη.
  • Υπάρχει το προσωπικό ιδεολογικό κώλυμα προσφυγής στην Ελληνική ''Δικαιοσύνη'' στην οποία μετείχε ως Δικαστικός. (Λαμβάνει την σύνταξη του Δικαστή και επέλεξαν πολιτικοί βάση σκοπιμοτήτων να λαμβάνει και μισθό Προέδρου του Ε.Σ.Ρ ενω η θητεία του εχει λήξει.)
  • Ουσιαστικά έπρεπε να σε καθήσω στο σκαμνί ως φυσικό συντελεστή στην φυσική εξόντωση Έλληνα Πολίτη.
Γιάννης Κουρδομένος

Γλυφάδα web

Y.Γ. Υπάρχουν ακόμα και σήμερα χιλιάδες πολιτών της Ελλάδας που δεν γνωρίζουν τι εχει δημιουργηθεί απο τους Διαπλεκόμενους στα ερτζιανά, και σε συνεργασία με πολιτικούς ποιές σκοπιμότητες υπηρετούνται.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΣΡ: Πρόστιμο στη ΝΟVA για τις ταινίες πορνό! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">